Reklama

Reklama

Život kočky

  • Francie Une vie de chat (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malá Zoé vyrůstá pouze se svou matkou a kocourem. Matka na ni však nemá příliš času, pracuje jako policejní komisařka a za nejdůležitější cíl své práce si vytkla nalezení vraha svého muže. Poté, kdy Zoé přišla o otce, ztratila také hlas. A tak ani nemůže říci svému kocourovi, jak moc ji trápí, že každičkou noc se vydává sám za dobrodružstvím. A není to dobrodružství ledajaké. Zoin kocour navštěvuje svého přítele, který se realizuje v oboru krádeže a loupeže takřka všeho druhu. Společně pak podnikají loupežné výpravy. (Snorlax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

decouble 

všechny recenze uživatele

Americký žánrový příběh se většinou potřebných parametrů (příběhová struktura, napětí, hudba) zabalená v hábitu evropské animace se špetkou francouzských prvků. Pro děti dost možná ideální zábava, pro zkušeného diváka spíše drobné ozvláštnění. Každopádně se zdá, že jestli ještě nedávno existovalo něco jako francouzský film, tak v současnosti už se to v některých ohledech začíná podobat hollywoodské kinematografii jako vejce vejci. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič zaujímavé, dokonca by som povedal, že až hlboko podpriemerné. Príbeh bol síce príjemný, no na druhú stranu príliš jednoduchý a nie zrovna ničím výnimočný. Čo sa týka animácie, asi som už príliš rozmaznaný novými americkým animovanými rozprávkami, takže asi nie som plnohodnotne schopný oceniť aj tento štýl (aj keď pri tých japonských mi tá jednoduchosť príde celkom očarujúca). Proste taká malá mačacia detektívka s milým posolstvom, no nič viac. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Svižná, jednoduchá(v dobrém slova smyslu), dynamická a krásně naivní pohádka s evropskou atmosférou pro malé i velké..Super............... A jedna řečnická na konec : Jak moc paranoidní hnidopich musím být abych tady žvatlal něco o transformaci francouzského filmu do hollywoodské šablony? fffffffffff ()

forsythia 

všechny recenze uživatele

Policistka a matka milého blonďatého děvčátka ani netuší, jaká překvapení se skrývají v jejím domě. Kocour, co tráví noci na loupežných výpravách po střechách Paříže se zlodějem a ještě daleko horší věci. Každopáně není zloděj jako zloděj a kocour dokáže znamenitě rozlišovat mezi dobráky a padouchy. Policistka nakonec vlastně také, jen to má trošku komplikovanější. Milá detektivní pohádka. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je hezké se podívat čas od čas na něco odlišného od dnešních anime filmů. Na druhou stranu zdejší animace není nic světoborného. Na animovaný film netradiční krimi příběh zasazený do atraktivních pařížských uliček. Kostra příběhu odhadnutelná po prvních 10-15 minutách a sem tam trochu nelogičnost, ale to se u animáků asi dá přehlédnout. Jinak si ale nemůžu stěžovat. 69 % ()

Galerie (19)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama