Reklama

Reklama

13. komnata - Série 6 (2010) (série)


13. komnata Nikol Kouklové (S06E36)

(epizoda)

Obsahy(1)

Byla velmi mladá, studovala hereckou konzervatoř, právě se dostala na DAMU. V tu chvíli přišla také nabídka na první velkou seriálovou roli. Všechno bylo ale nakonec jinak. Její svět, možná osud, ale i ji samotnou, změnil déšť, špatná viditelnost a autonehoda. Ta jí zdeformovala obličej a změnila život. Nikol Kouklová myslela, že už se své práci nebude moci věnovat dál. To ještě netušila, že ji čeká několik operací. Nastaly dlouhé měsíce čekání na výsledek. Přemýšlela o sobě a svém místě v životě. Bezstarostné mládí se změnilo ve strach z budoucnosti. Neuměla si představit, jak bude žít, až přejde fyzická bolest. Měla strach. Z nebezpečí, pohledu do zrcadla, ze svojí budoucnosti.
Umění lékařů však nakonec její tvář zachránilo. Dnes Nikol zase hraje, a stopy v její tváři jsou jen nepatrné. Dokonce i s vysněnou rolí v seriálu na ni počkali.
Všechny tyto prožitky jí však daly novou zkušenost - nechtít nic za každou cenu a počítat s tím, že v jedné vteřině může být všechno jinak! Učí se to přijmout, ale taky věří, že pozná, kdy musí bojovat a jednat podle toho, jak to cítí ona. Postavila se tak i proti problémům s psychikou a fyzickým následkům po autonehodě, která jí potkala na samém začátku herecké cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne o mnoho horší než jiné epizody z cyklu, který už prakticky nemá co nabídnout!! Bezstarostné mládí talentované herečky narušila vážná autonehoda, tvůrci nicméně trestuhodně kloužou po povrchu a zpovídané se prakticky vůbec nedostávají pod kůži.. ()

Reklama

Reklama