Reklama

Reklama

Řetězový gang: Maricopa County

(TV film)
  • USA Chain Gang: Maricopa County
USA, 2009, 43 min

Scénář:

Jordan Ehrlich

Obsahy(1)

Jeden měsíc, tři řetězy, 15 mužů - napadlo by vás, že je to dávná historie, ta se však nyní vrací zpět. Vítejte v Řetězovém gangu. Největší tresty, nejtvrdší výzva a někdy i největší příležitost. Tento nápad se zrodil v hlavě oblíbeného a excentrického arizonského šerifa Joea Arpaia, muže, který dělá maximum pro to, aby na novém západě znovu zavedl Divoký Západ. Říká si "věznitel rovných příležitostí". A v jeho věznici v Maricopa County neustále září cedule s nápisem "volno". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Vězení jako reality šou? No to je ale třeskutej nápad! A těch kuriozit... Ne, vážně, tak prázdnej obsah, kterej se snažíte nafouknout naprosto trapným a nevěrohodným způsobem... i na šou fakt špatný. ...je třeba si uvědomit, jak jsou trestanci nebezpečně vynalézaví. Tady máme kus papíru... To je jedno klišé obdobných hovadin hrajících si na realitu za druhým. A ty hlášky! Potom ho škrtí a nakonec se ho snaží přehodit přes zábradlí ve druhém patře. Jednalo se o přímo tragické porušení pravidel bezpečnosti. Ale jinak je to faaakt strašně drsný a hlavně rasový, rasa, rasa, rasa, to slovo se stalo tajným zaříkáním. Kterej vůl tohle vymyslel? Zkrátka, ten špatnej českej překlad si to jenom zasloužilo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Veřejně prospěšné práce trestanců z Arizonské věznice, kteří jsou spoutání v řetězech, ponižováni a žijící v nelidských podmínkách, to je jedno z nejtvrdších vězeňských zařízení, které nemá v Americe obdoby a právě veřejně prospěšné práce jsou zde tou jedinou možností, jak si snížit trest. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-film. Aneb dobrá inspirace toho, kam bych se rozhodně dostat nechtěl. ___ PS: Docela se divím, že si toho obtloustlého šerifa nikdo nepodal. :-D. Ke zhlédnutí v českém znění zde! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V Arizone musia väzni pracovať na verejnosti spútaní v reťaziach. Je to jediný štát v USA, kde je to povolené. (Frosby)

Reklama

Reklama