Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karen žije už deset let v rutinním manželství s Paulem. Nemají žádné děti. Paul navrhuje adopci, ale na tu není vhodná chvíle. Karen totiž zrovna dostala úžasnou pracovní nabídku. Do komplikované situace se připlete pohledný fotograf Mark, který má vztah s Kareninou kamarádkou Marií. Mezi ním a Karen ale přeskočí jiskra a najednou jsou tu čtyři lidé do páru... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

„Ten je ale, čo? Ten je ááále sexy!“ Toto počujete od ženy v strednom veku a nestačíte sa čudovať, či ju ešte neopustila puberta alebo sa jej vzbúril hormón. Každopádne následne zaostríte zrak a prehliadnete si toho fešáka. Miestami mu uteká oko až pomaly za lícnu kosť, ľavé očné viečko mu pri uprenom pohľade padá sťaby plátenná strecha a uši tiež splašil niekde vo výpredaji hrncov. A nepomohla ani gestapácky zrezaná ofina. Nasleduje červená knižnica, kde jedna osoba neváha podvádzať chudáka muža aj svoju naj kamošku a vlastne dvaja zo štyroch zainteresovaných sú neplodní, čo už je iná vzorka. Prekvapením ale bolo, že dokázali do filmu zlákať dve pekné Germánky, čo je skutočne hľadanie ihly v kope sena. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

film se mi hodil do dnešního pošmourného dne.Zkrátka mě zaujal tím, jak to taky v reálu chodí.a navíc dvě sympatické hlavní postavy které skvěle podaly výkon ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama