Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Je to možná trošku škoda, že je tady jen stupnice od odpadu do peti, protoze ostatn ctyrkove filmy jsou jasne lepsi. Jenze, tenhle film me silene pobavil, lacineho humoru je zde mnoho a dany okamzik nehleda nic sloziteho, urcite se pobavi. Par intelektualu by se zaleklo, ale ja dovvedu legraci pochopit, pokud je na miste a v tomhle pripade tomu tak doopravdy je. Navic mi to prijde i pomerne roztomile, takze nechapu, proc tolik lidi dalo odpad. To je dalsi priklad, ze tahle stupnice je mala. ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal velmi vtipně - nebo alespoň byl vtipnější než celý film dohromady. Dokonce ani ten Rob Schneider, který má na tento tip rolí přímo ksicht, nebyl ani zdaleka tak vtipný, jak by bylo pořeba. Mnohem vtipnější byl ten jeho černej pasák... Pár momentů sice pobaví, ale u většiny momentů budete jen kroutit hlavou. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Od Deuce jsem čekal další směs fekálního humoru pro náctileté. Ale byl jsem překvapen. Se všemi filmovými klišé mě tento film bavil. Rob Schneider předvádí další ze svých bláznivých výkonů, které mě donutily stále klikat na pauzu, abych se mohl uklidnit a vydýchat. Vykreslení jeho charakteru je nadprůměrně krásné. Arija Barekis předvádí skvělý výkon jako jedna z Deuceových klientek. Eddie Griffin se mi zde také líbil. Film kritici zametli pod koberec, ale stejně jsem se bavil více, než jsem očekával. Skvělý způsob jak zahnat nudu. Opravdu to není tak špatné. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Taková divočina s Robem Schneiderem, na kterého ale asi moc lidí nenalákáte. Několik zejména počátečních fórů je skutečně vyvedených, zbytek vyteče jen tak do prázdna. Jak už to u podobných filmů bývá, ztrácí to časem dech a ke konci to ukazuje svojí vážnou stránku, která u nenáročných snímků pro pobavení nemá co dělat. Existují i horší filmy a spousta lepších. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa i nechápal- proste film s Robom Schneiderom, ktorý asi doživotne bude hrávať v snímkach určených pre najprimitívnejšiu zábavu aká kedy bola na filmovom plátne uskutočnená. Pred absolútnym odsúdením snímok podobného razenia si musíme pripomenúť americkú zásadu, že neinvestujú svoje peniaze do stratových filmov ale do vysoko výnosných takže i Rob Schneider asi musí mať svoje publikum sponzorujúce tento nevkus. S prihliadnutím k všetkým okolnostiam a s benevolenciou som sa rozhodol prideliť filmu sympatické dve hviezdičky. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Dům vysoké ženy Tiny je stejný dům, který uvidíme v seriálu Charmed jako sídlo Halliwellových. (PußyMagnet)
  • Ve scéně, kdy je Kate (Arija Bareikis) s Deucem (Rob Schneider) v restauraci, má dva pramínky vlasů spuštěné přes obličej. Když ale nese dortík panu Bigalowovi (Rob Schneider), má je už stáhlé v culíku. (Mr.Hudson)
  • Matka Roba Schneidera se objeví ve filmu v roli ženy s páskou přes oko v japonské restauraci. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama