Reklama

Reklama

Haunted - 3D

  • Indie हुन्तेद - 3D

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vyzeralo to na typický hounted-house horror. Hlavný hrdina má predať staré rodinné sídlo, ktoré je však prekliate, a tak musí odhaliť minulosť. Tentokrát tu máme duchov dvoch, jeden je zlý a druhý dobrý. No a ten zlý tam väzní toho dobrého už dlhé roky (tomu sa hovorí láska až za hrob), takže sa treba vrátiť do minulosti a zmeniť osud. Je to obohrané, opozerané, stokrát videné, a nenájdeme tu čo i len štipku inovácie. Ale na druhej strane je atmosféra celkom slušná a ľakačiek je taktiež dosť, takže ma to úplne nesklamalo (na 1920 sa to však nechytá ani omylom). Prvá polovica je neporovnateľne lepšia ako druhá, pretože v tej druhej som si už nebol istý, či sledujem horor alebo Jednoducho Máriu. V závere dokonca sparodovali Exorcistu (šprint vo vzduchu nemal chybu) a akčné scény, v ktorých hlavný hrdina skáče o tyči a po múroch vyvolávali už len záchvaty smiechu. Jedna vec mi však vadila zo všetkého najviac, a myslím, že je jasné, ktorá, stačí sa pozrieť vyššie. Keďže sa však jedná o indický horor, tak ma to ktovie prečo neprekvapuje. Dvojka len za prvú hodinu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

S tímhle hororem jsem otálel poměrně dlouho. Sehnal jsem si ho jen a díky tomu že najednou známějším nejmenovaném webu psaly že se málem podělaly strachy. A mě tak napadá, budto už jsem totálně otupělej nebo to prostě není strašidelný. Věděl jsem že mám od Indickýho hororu čekat něco trochu jinýho, a navíc jsem byl zvědavej na to jak to bude vypadat 3D. No a tak teda asi takhle 3D mi strašně vadilo, většinou s ním nemám problém ale tady vypadlo divně a hlavně značně nedodělaně. Několikrát jsem si musel brýle sundat jestli náhodou nekoukám na klaickej 2D film. Film samotnej moc neohromí, příběh je takovej obyčejnej což mi nevadilo ale co mi vadilo byly herci kteří mi byly nepříjemný od hlavního hrdiny po uřvanou ženskou v hlavní roli. Co mě ale překvapilo byly efekty které byly poměrně slušné. Barák ve kterém se film odehrával vypadal pěkně, vypadalo že by se tu mohla odehrát kvalitní duchařina jako režisérův kvalitnější snímek 1920, ale tak bylo z toho prd. Je to podprůměrná duchařina která je strašně roztahaná a bohužel dost nezajímavá. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Haunted – 3D“ není dobrý horor, což ho v mých očích snižuje. Přece jen je jako horor prezentován, ale to, že je zde nakonec výrazně důležitější romantická rovina, ho prostě sráží a činí ho možná zajímavějším pro masy, ale nikoli zajímavějším ve svém žánru. A co si budeme říkat, ani ta romance není dobrá. Navíc to násilí v indickém provedení je pořád takové jalové, nemluvě o tom, že CGI je zde hrozné. ()

Reklama

Reklama