Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britské kriminální drama natočil režisér Philip Goodhew podle skutečné události, jež pobouřila celou Anglii. Příběh se odehrává ve 20. letech minulého století a začíná v roce 1913, kdy Edith Graydonová s rodiči a mladší sestrou slaví Vánoce. I když má ambice, rozhodne se pro sňatek s těžkopádným Percym Thompsonem. Zpočátku jsou spolu šťastni, ale jak utíká čas, Edith ztrácí o manžela zájem. Setkání s Freddym Bywatersem, šarmantním a světáckým námořníkem, jemuž právě skončila vojenská služba, jí však štěstí nepřinese. Edith podlehne milostné vášni, kterou doposud nepoznala, ale protože rozvod nepřichází v úvahu, dvojice začne přemýšlet o tom, jak se nepohodlného manžela zbavit. A od úvah není daleko k vraždě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Tak tady si "věčně ušlechtilý" welšský herec zahrál taky něco jinýho než svou obvyklou roli ( i když vlastně námořníkem i zde zůstal), ale buď jsem se do filmu příliš vžila a nebo jsem již přecitlivělá, pro mě hlavní hrdinka, dívka podobná mnohým z dnešní doby - krásná, nezávislá a svobodomyslná, s milujícími rodiči, bratrem i sestrou, udělal vlastně jedinou chybu a to, když natrefila na 2 naprosto nesprávné chlapy a jednoho z nich až příliš milovala (přičemž toho druhýho si předtím vzala). A kam ji to dovedlo? No to, nemohu prozradit, není to notoricky známá skutečnost jako třeba vražda Jindřicha IV., i když prý i tohle bylo natáčené podle skutečné události, jež otřásla VB (jak hlásá popisek). Musím říci, že i já sama osobně v životě nadělala mnohem více paseky než tohle ubohé děvče... Onou vraždou, ke které se nepropracoval přispěvatel jhrasko to začíná a film se k ní znovu vrací krátce před koncem... Inu, kdyby neumřeli, tak si tam vesele žijí dodnes... ()

jhrasko odpad!

všechny recenze uživatele

Nepozerateľný paškvil s výbornými hercami, ktorí nemajú čo hrať. K sľubovanej vražde z obsahu som sa neprepracoval, čím som prišiel "asi" i o ten iný život (a možno i iný, viachviezdičkový zážitok). ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama