Reklama

Reklama

Systém Jarda Král

(TV film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 1998, 22 min

Obsahy(1)

Někteří lidé nikdy nepochopí, že ne všechno musejí brát vážně. Ozbrojený strážce železnic, příslušník dnes již neexistujícího policejného sboru, vezme vážně lesníkovu výmluvu. V zájmu všech zúčastněných to neměl dělat. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

blackrain 

všechny recenze uživatele

No jo, člověk se dostane do šlamastiky ani neví jak a pak z toho musí nějakým způsobem vybruslit. Takže musí rychle něco vymyslet, jenže lež má krátké nohy. Ten osožák byl nakonec docela prima chlap. Tomuhle snímku strašně uškodilo, že byl černobílý. Mě by vůbec nevadilo, kdyby tohle retro bylo barevné. Bylo by to dokonce mnohem lepší. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Vtipně podaný bakalářský příběh. Výborné hereckého obsazení ústřední dvojice osožák - projektant. Vhodně zvolený černobílý formát i vypravěčovy dobové vysvětlivky. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Roztomila cernobila komedie o tom, ze nic neni tak horky, jak se uvari. Libil se mi Liska, kterymu tolik slusej role neidiotu. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Brně na Králově Poli, které ztvárnilo vlakové nádraží, v Oslavanech, které posloužily pro autobusové nádraží, a Tetčicích, jež byli využity pro scény ze železničního přejezdu. (offlineman)

Reklama

Reklama