Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Varrett (Steve Austin) byl policistou, dobrým policistou s vyznamenáním, se kterým si osud ošklivě zahrál. Stal se svědkem popravy své manželky a dítěte, a nechybělo mnoho a mezi živými nebyl ani on sám. Z výpravy za pomstou svých nejbližších se stala obsese, kterou lze jen stěží potlačit. Když se dostává na stopu posledním vrahům, přijíždí do města Hope, jemuž nevládnou policejní složky, nýbrž Drayke (Danny Trejo) a jeho násilnický gang motorkářských překupníků, The Circle. Ten si s Raynem chystá brzy vyřídit účty za vraždu Drayekova bratra Rexe (Noel Gugliemi). Celou situaci začínají komplikovat federální složky, pomstychtivý syn zavražděného zkorumpovaného šerifa a Darcyin (Serinda Swan) únos, díky němuž se Rayen pouští proti celému gangu na jejich vlastní půdě. (Conspi)

(více)

Recenze (53)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Akční béčko,které postrádá lepší herecké výkony (Austin je jak prkno bohužel),lepší lokaci a i tu akci,ale zase na druhou stranu příběhově klasika:bývalý polda jde pomstít svojí rodinu,bitky celkem ujdou a jako bonus je docela dobrý závěrečný souboj Austin proti Trejovi,takže za mě celkem průměr 50% a tři hvězdy. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Recoil granát, ktorý vybuchol vedľa mňa, ale jeho črepiny ma vôbec nezranili. Takto by som nazval spojenie Dannyho Treja a Steva Austina, ktorý sa postavili oproti sebe tvárou tvár, aby si vysporiadali účty z minulosti. Bohužiaľ slabé skúsenosti a neznalosť režiséra zaostávali za dnešným trendom a to hlavne pri vykreslení akčných scén, ktoré boli niekedy nepriehľadné a zle vykreslené s nie práve najlepším ozvučením. Slabšie pokulhával aj dej, čo niekedy pôsobilo nudnejšie, ale našli sa momenty, ktoré zaujali ako napríklad pekné premostenie, keď z čistení zbrane bol hneď strih na miešanie čaju a pobavila má hneď úvodná scéna, keď niekoľkými vypálenými projektilmi na krátku vzdialenosť lovec netrafil zajaca, ktorý čakal kedy dostrieľa aby si spokojne odcupkal. Danny Trejo naďalej ostáva mojím esom (perfektný herec na stvárnenie zločincov), takže s prihliadnutím na to dávam 50%. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

tieto becka urcene priamo pre videotrh treba davat mladym rezisorom ktori maju aspon trocha talentu na zaujimavy styl a cit pre akciu, bohuzial terry miles nema ani jedno takze ja som sa pri sledovani recoil dost nudil lebo pribeh je beckovsky slaby a akcia je dost odflaknuta a nedokazal to zachranit ani steve austin (pre ktoreho mam inak slabost)... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovský sklamání. Jednoznačně nejhorší film se Stevem Austinem. Rozhodně se mi líbil víc Stranger, kterej se bere jako jeho nejhorší film. Hrozný výkony herců a nesmyslnej děj a ani ty vraždy nešli vidět. Prostě obrovský sklamání. jedna hvězda za Austina a druhá za Serindu Swan, která vypadá dobře a zahrála to taky celkem slušně. Jináč odpad. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Stone Cold pokračuje v natáčení direct-to-dvd břeček, Recoil by obstál možná tak před dvaceti lety, dnes je to unavená, upachtěná rádoby akční jízda, topící se v nudné omáčce bez jediného zrnka atraktivity. Austin jezdí ve svém Plymouthu nebo chodí od jednoho k druhému a nemotorně všem v nepříliš dobrých záběrech drtí žaludky a mozkovny. Opravdu je ale za trest tyto souboje sledovat, jelikož třeba jenom takové otočení se čelem vzad trvá Austinovi přibližně 3,5 vteřiny, napřažení další 3 vteřiny a úder cca 2 vteřiny, takže to máme asi 8 - 9 sekund, než dopadne pěst na hlavu nepřítele, který se za Stone Coldem právě vynořil. No a zbytek fightů, to je jenom: sehnout se a mrda hrstí, ukročit a koleno do jater, zablokovat úder a mrda hrstí. Vskutku inovativní a efektní, což?? Je pravdou, že chtít po medvědovi pružnost lasičky, je jako se snažit zaparkovat A380tku na českobudějovický letiště. Danny klasicky namachrovanec, ale už mu to jeho tělo taky chátrá, finální souboj obsahuje děla ráže snad 15 cm, takový mordy by nerozchodil ani Iron Man, znovu jsou to však pouze rány pěstí nic víc. Alespoň tu jednu hvězdičku si to vysloužilo za to, že Austin mi pořád připadá jako takovej sympatickej dědula, není tak otravnej ve svých filmech jako třeba Cage poslední dobou. No a sem tam je k vidění pěknej moment jako třeba připoutání borce na kapotu bouráku a nabrání směru: stodola:) Jinak těžký podprůměr. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Agassiz v kanadské provincii Britská Kolumbie a ve Washingtonu ve městě Tacoma. (Terva)

Reklama

Reklama