Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si čekat osm hodin na nízkonákladový let v letadle, v němž se pokazila klimatizace. Cestujícím na lince Džerba-Beauvais se to přihodilo. Proto neváhali vzít vše do vlastních rukou a jsou schopní udělat cokoliv, jen aby se dostali domů. Dokonce vzlétnout bez pilota... (claudel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Metodický návod, jak se zachovat v případě, že cestovní kancelář zkrachuje dříve, než se vaše letadlo stačí odlepit od země. Vidím tři důvody, proč snímek 42letého režiséra a spoluscénáristy Maurice Barthélémyho shlédnout. 1) Snímek obsahuje pozoruhodné množství vtipných situací a hlášek. 2) Černý humor umějí Angličané, občas Američané nebo Rusové, ale toto je můj první francouzský film, který pracuje s černým humorem...nutno dodat, že skvěle. 3) Ironický pohled na typické francouzské postavičky je dalším neobvyklým atributem tohoto zdařilého snímku. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co dělat, když čekáte mnoho dlouhých hodin v letadle bez klimatizace na vzlétnutí a nakonec se dozvíte, že máte vystoupit a najít si jiný zdroj dopravy, protože vaše cestovka zkrachovala? Na to si musí každý odpovědět sám, tento film nabízí jen jednu z mnoha variant, ale nutno dodat, že je to asi ta nejzajímavější a nejvtipnější varianta, která se tvůrcům nabízela. Do kabiny letadla se posadí vysloužilý pilot dopravního letadla, který byl shodou náhod mezi běžnými cestujícími, a dobrodružná cesta může začít. Jelikož se jedná o komedii, tak asi netřeba dodávat, že tento "únos letadla" se neobejde bez zmatků a komplikací, což je pro diváka jenom dobře, protože se seznamuje s řadou postav, z nichž každá je jiná a každá má co nabídnout. Na to, že se jednalo o francouzskou komedii, které nemám příliš v lásce, jsem se docela dobře pobavil a myslím, že mi stálo za to strávit s tímhle filmem svůj čas a určitě mi tenhle neobvyklý příběh utkví v paměti na docela dlouho dobu. Uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Reklama

trigan 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na to čirou náhodou a vydržel až do konce, který přinese hezké překvapení. Na první pohled absurdní chování pasažérů dokáže pochopit ten, kdo už zažil báječný pocit při sezení v letadle na ploše letiště a poslouchající informaci o tom, že za chvilku už dostaneme povolení k nahození motorů. Můj rekord byl skoro 2 hodiny a pokud by to trvalo 8, tak budu klidně jednat jako hrdina tohoto filmu... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Super francouzská komedie, která je naprosto brutálně absurdní. A to je na ní to úžasný. Nedokázal jsem se obejít bez toho, aniž bych neviděl všecky scény, co se v tom nízkonákladovým letu v letadle odehrály. Tak absurdní film jsem neviděl ani nepamatuju... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama