Reklama

Reklama

Bloody Night

Krátkometrážní / Animovaný / Horor
Japonsko, 2007, 5 min

Režie:

Takena Nagao

Scénář:

Takena Nagao

Kamera:

Takena Nagao

Hudba:

Takena Nagao

Recenze (7)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Po slnečnom dni z “Bloody Date“ prichádza aj temnejšia časť dňa, noc “Bloody Night“, platí to samozrejme aj naopak. Malá školáčka Lina Plastelína sa vracia neskoro večer domov aby stihla večeru. Kľukaté uličky za šera noci nie sú len kýženou skratkou pre uponáhľaných, ale aj útočiskom pre násilných. Pozor malá, prichádza! Chce tvoje mäso! ### Short Takena Nagao-a “Bloody Night“, sa stal v roku 2010 súčasťou festivalovej projekcie na londýnskom ZIPANGU FEST-e v Británii. Premietal sa 24. novembra 2010 o 19:15 miestneho času. PS - v Japonsku je titul "Bloody Night" známy aj pod názvom “Chimidoro no Yoru“. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nagao udělal obrovský skok upředu.. Dynamická kamera, atmosférická hra se světlem a tmou, hezké detaily a hudba jako ze starých dosovek která tomu dodává rytmus.. To vše parádně namíchané do lehounce delšího, ale záživného a napínavého minipříběhu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takena Nagao se tentokrát opravdu moc nevyznamenal. Už jsem od něj viděl několik krátkometrážních plastelínových shortů, ale tento patří mezi ty slabší. Navíc mě tentokrát nezaujal ani samotný příběh. Jediný světlejší okamžik byl s tím dědou a basebalovou pálkou…Možná kdyby si ten polda alespoň vyměnil zásobník… ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama