Reklama

Reklama

Cizí holka

(TV film)
  • Německo Die Verführung - Das fremde Mädchen
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Společný život Viktorie (Bettina Zimmermann) a Manuela (Christoph M. Ohrt) vypadá po všech stránkách perfektní. Jeden do druhého jsou až po uši zamilovaní, a tráví nádherné dny na pobřeží Istrie. Pak jakoby čistě náhodou do života obou zamilovaných vstoupí 17letá Maniche (Xenia Georgia Assenza). Všechno se rázem změní, když to cizí děvče tvrdí, že Manuel je její otec. Viktorie je velmi rozčarovaná a zklamaná, ovšem brzy se ukáže, že i ona zamlčuje závažnou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (5)

jopal 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy film, slusne natoceny, dobra zapletka, prekvapive rozuzlenie, neopozerani herci. Je jasne od zaciatku, kam to smeruje, ale nie je vsetko tak, ako sa na prvy pohlad zda... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Klady: Postupem času zajímavě rozehraný thriller o pomstě, nepříliš odhadnutelná závěrečná pointa, vhodné ženské herecké obsazení, občasná snaha po originalitě, solidní režie. Zápory: zdlouhavý rozjezd, absence napětí, nevyrovnaná gradace tempa, zbytečné lapsy ve scénáři stran vedlejších postav sousedského páru seniorů, nesympatický herec v hlavní roli. Mé hodnocení: 50% ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Loudavé tempo mi nevadilo, těšila jsem se, až se z puberťačky ve smrťáckém tílku vyklube šílená vražedkyně, zombice nebo mužolapka (na upírku nebyla dost napudrovaná). A hle, ono to bylo jinak. Všechno. Vlastně jsem správně odhadla jen jednu z postav, což je na takovou filmovou veteránku dost mizerné skóre. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama