Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Phil O`Ginny je náctiletý mladík z Richmondu, který se jednoho dne stává svědkem nepochopitelných událostí. Najednou potkává šílené muže s obnaženými, trčícími penisy, kteří bezdůvodně napadají ženy a krutým způsobem je vraždí. (LIVINGDEAD)

Recenze (5)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za slušně zvládnuté gore, kterým se vůbec nešetřilo. Jinak ale totální hovadina s neskutečně slizkým a nesympatickým hlavní hrdinou...Já se teda vážně nebavila a nad smyslem či poselstvím filmu fakt není třeba přemýšlet....neexistuje.... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Voda je otrávená niečím, čo mení zmýšľanie mužov a núti ich zabíjať ženy. Jeden nenakazený chlapík putuje zdevastovanou spoločnosťou a so svojou šikovnou ochrankyňou sa snažia prežiť medzi zvrátenými indivíduami. Nezávislý, úchylný, miestami až experimentálny akčne-komediálny horor pre silnejšie žalúdky, v ktorom sú explicitné úkazy ako explodujúci penis na bežnom poriadku. Ja som sa však celkom bavil a kto obľubuje napr. Troma štýl sa snáď bude tiež, aj keď toto sa občas blížilo až k podivnostiam typu Wound, Hanger či The Oregonian. ()

Reklama

Javad 

všechny recenze uživatele

Trápna amatérska nudná kravina. Gore scény sú však dobre prevedené a je ich tam dosť - preto 1*. Občas som naozaj čumel čo dokáže niekto pre potešenie svojich úchylných predstáv natočiť. Neherci a nerežiséri sa pri natáčaní určite dobre bavili, divák (môže byť zvyknutý na hocijaké šialenosti) len nechápavo krúti hlavou a prevracia oči, prípadne strká prsty do úst. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

S tímhle snímkem jsem se setkal už několikrát ale v takové zkrácené verzi a to v podobě hudebního videoklipu. Kapela Uterine Spasm má sestřih nejlepších gore scén z  filmu ve svém videoklipu. Dokonce jsem měl ten videoklip zde na své hlavní stránce. Dnes po něm jen zůstalo - Toto video je omezeno věkem a je k dispozici pouze na YouTube. Vždycky když jsem si tenhle videoklip  pouštěl tak jsem si říkal, že jde o ideální spojení. Filmovej gore masakr za libých tónů Goregrindu. Jen jsem nikdy nevěděl z jakýho filmu ty scény jsou. A popravdě jsem to ani nikdy neřešil a nepátral potom. Dnes už to však vím. A vše nemohlo být jednodušší. Název filmu je vlastně i název videoklipu. Takže pro ty kdo by chtěli vidět videoklip stačí na YouTube zadat ... UTERINE SPASM - THE TAINT.  Teď už ale k samotnýmu filmu. Z videoklipu jsem věděl co mě čeká, navíc miluju Tromu a jiný podobný ujetosti. Takže jsem byl natěšenej jak se říká " jako malej Jarda". Ve výsledku jsem sice čekal svižnější tempo ale zklamanej rozhodně nejsem. Pro běžný filmový konzumenty je to jasnej odpad. Pro ty co mají rádi úchylnosti alá Troma by tohle měla být jasná volba. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky Tromy tohle bude bezpochyby nátěr jak hovado. Je zde nespočet prasáren, praktickejch triků, krve, mrdky, obřích čuráků, znásilňování a různejch forem zobrazení násilí na ženskejch. To vše za synťákovýho doprovodu přímo od režiséra/hlavní role. Rozhodně to neni film pro běžnýho diváka neboť bez citu pro trashovou kinematografii zde nepřežijete ani prvních 5 minut. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama