Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 1

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (61)

Trailer 1

Recenze (235)

Nach 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie pro děti i jejich rodiče. Jen Ti rodiče se místy budou nudit. A ani u dětí si nejsem jist, že si to plně udrží jejich pozornost. Některé scény jsou fajn, hlavně ty, kde film má narážky sám na sebe (například reakce jednoho Mupeta na rozpočet filmu), ale jen takové scény děj neutáhnou. Závěr je příjemný, ale stále zůstává v průměru. Jedna hvězda za tanec a hudbu, druhá za pár vtipných skečů a třetí za epizodní role Jacka Blacka, Jima Parsonsa a Whoopi Goldberg. 65% ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Jsou sametově heboučcí, plyšoví, ztřeštění a se srdíčkem na správném místě. Je nutné snímek brát jako zábavný a milý příběh především pro dětské diváky, které stále mupeti na celém světě baví. Potom si to celé užijete, společně s celou řádou cameo rolí celebrit (v čele s například Jackem Blackem, Whoopi Goldberg, Jimem Parsonsem či NPH). A teď už si jen zbývá zazpívat Mahna Mahna - http://www.youtube.com/watch?v=1bJxYRtGUM4. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

tomuhle říkám rodinný film a věřím, že si ho užijou všichni malí i velcí. Rozhodně není hloupý a líbilo se mi, že si dokázal dělat srandu i sám ze sebe. I když na muzikály nejsem, tak se mi hudební vložky a aranžmá líbily - hlavně byly veselé, hravé a barevné ;-) Podobných příběhů je určitě spousty, ale díky mupetům (které jsem znal jen z pár ukázek) ho dokázali pěkně okořenit svými narážkami. Tentokrát to byl spíš Bollywood než Hollywood. Nakonec jsem se rozhodl dát víc, tak snad po 4hvězdičkách nezpyšní. [ PŘÍBĚH: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní jak ve filmu zcela samozřejmě fungují loutky s lidmi, jakoby snad byli všichni z jednoho těsta. Film má přes tento pitomý nápad rozhodně něco do sebe a s postupem času si dikák některé postavičky i oblíbí. Mě se hrozně moc líbilo Zvíře. Rozhodně jsou Mupeti lepší než nedávno uvedení Šmoulové. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Muppetch (byť mnohdy polsky mluvících) jsem vyrůstal,nicméně po prvních trailerech jsem od těch filmových očekával minimálně podobný průser jako od "hraných" Šmoulů.Nakonec jsem rád,že tomu tak není a Muppeti fungují bez vězších problémů a nejen fanoušci se budou dobře bavit.Docela mě překvapilo,že spousta fórků (mnohdy hodně povedených) je mířena spíš na dospělé publikum.Minimálně v první půlce měli Muppets našlápnuto na zasloužené 4 hvězdy a je škoda,že v druh= půlce jim trošku došel dech.I tak ovšem nadstandartní rodinná zábava se spoustou nostalgie...70% ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Americká televize FOX označila film za komunistickou propagandu, která se snaží „vymýt dětem mozek a obrátit je proti kapitalismu“. (Brousitch)
  • Automobil ve třídě, který žákům Amy Adams sloužil jako pomůcka, je Morris Minor - v Británii populární poválečný automobil. (Hal_Moore)
  • Všichni Muppeti ve filmu jsou ovládáni lidmi, nebyly použity žádné speciální efekty. (HellFire)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama