Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 4

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (61)

Trailer 4

Recenze (235)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Už nikdy nechci vidět odpadový zvon !! Vyhodíme to tady do vzduchu !!" ;) Tak neskutečně, možná až zlomyslně, sebevědomý muzikál, či spíš svérázná dospělácká pocta Mupetům ze Sezam Street, snad ani nemohl natočit nikdo jiný než šílený James Bobin, jehož jméno okamžitě připomene jiného cvoka, totiž Sachu Barona Cohena a jejich projekt Ali G Show.. Tvůrci skriptu James Bobin s Jasonem Segelem dokázali nemožné, výborně i chytře pobavit v jednadvacátém století pomocí na první pohled odkecaných hrdinů druhé poloviny toho předešlého, ačkoliv tihle Mupeti, to je hodně velký bizár..;) Jen nechápu, jak vlastně Mupeti mohli unést největšího z Mupetů Jacka Blacka.. Toho by přece nikdo neunesl !! ;) [ Dabing 1/10 ] Tohle je neskutečné zlo !! Dost dobře nerozumím Studiu Virtual, co je vlastně vedlo k podobně nesmyslné diletanštině.. Jeden z učebnicových případů, jemuž by zkrátka slušelo pouze originální znění s titulky.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Na loutkový film nečekaně povedená magořina s několika dobrými vtipy. Jen bych uvítal trochu zkrácení (dvě hoďky je hodně) a odstranění hudebních zpěvo-čísel. Ale chápu, že právě ta k Muppetům patří. Z Jasona a Amy na mě sálalo, jak prostě "jen hrají" a to v některých scénách tak moc, až mi jich bylo i líto. ~ ** za vtipné nápady, máte-li doma děcko, co rádo loutky a ustojí dvě hodiny, přičtěte si hvězdičku. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Chris Cooper odmítl scénář k Mačetě,že je to prý nejabsurdnější věc kterou kdy četl.Tak to nejspíš před začátkem natáčení Mupetů nečetl scénář vůbec.Slabomyslná,vlezlá,patetická vymývárna mozků,srovnatelná svým idiocismem snad jen s Teletubies.Odporné písničky,retardovaný Segel,který by se měl jít vážně léčit.Po shlédnutí několika věcí ve kterých měl scénáristické a zpívánkové ambice,ho totiž shledávám nebezpečným,pedofilním psychotikem.Jinak si jeho stupidní scénáře neumim vysvětlit.Mupeti jsou v americe něco jako u nás Spejbl s Hurvínkem,ale zatímco Spejbl a Hurvínek se v rámci možností a se zatnutým svěračem dají přežít,tahle Mupetí rodinka,která vlezle a vychytrale kalkuluje s mozečky malých dětí je až hrozivá,dlouho sem se nesetkal s tak odporným filmem,který přímo vybízí k zavření tvůrců do cely pro mentálně zaostalé dementy a nebezpečné úchyláky.Tohle je to nejspodnější dno filmové zábavy jedna z nejpříšernějších sraček kterou sem kdy viděl a jasně to vypovídá o labilní mentalitě američanů.Jak se proboha v tak nevkusném a primitivním filmu mohou objevit lidi jako Neil Patrick Harris nebo Chris Cooper.Segel je debil a už i v HIMYM mě deptá od konce třetí sezóny,ten člověk fakt není v pohodě.10% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Po prvních pěti minutách jsem musel přemáhat choutky na vržení toho přenosného PC z okna! Inu pozerat se na plyšáky, Marshalla Eriksena a Amy v kýčovitých pozicích není věru pro každého! Naštěstí režisér s krycím jménem Bobík sehnal sponzory ergo mohl zaplatit další víceméně profláklé hvězdy, aby na povel dělali šašky. Sheldon, Whoopy, Barney Stinson či Selena "egocentrická pizda" Gomez zapanáčkovali a divák dostal svou pravidelnou várku showbyznysu! 67% Celosvětový výdělek k 7. 6. 214: $165,184,237, což je 3,67 násobek budgetu ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Chris Cooper je v roli záporáka lahůdkový, bohužel z děje, vtipů nebo písní už nadšením neskáču. A to i přesto, že muzikály mám ráda, a filmy, ve kterých si jsou postavy vědomi toho, že jsou ve filmu (viz celá série "Road to" s Bobem Hopem a Bingem Crosbym), zbožňuji. A když mě mnohem víc než film mě bavila mupetí reklama od Orange, která běžela před ním, je tu zákonitě něco špatně. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Fozzie a jeho prdící boty se nesetkaly s kladným ohlasem ze strany loutkařů, jež ovládaly Muppety. Svým vyzněním nesedly do humoru této show. Ve filmu tak všichni tento vtip odmítají. (HellFire)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama