Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kalifornie 1976. Murray Abramowitz je neúspěšný prodejce automobilů, který sám vychovává své tři děti. Tento muž je chudý, přesto ale hodlá naplnit svůj sen. Jeho děti by měly bydlet v drahém Beverly Hills, navštěvovat dobré školy, a tím si zajistit svou budoucnost. Kvůli tomu se chudá rodina musí vždy po několika měsících stěhovat z jednoho podřadného bytu do druhého. O jaké byty jde, to nerozhoduje, všechny však musejí být na území Beverly Hills. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrá nenáročná komedie, která nabídne několik světlejších momentů a zajímavých hlášek, nad kterými se pousmějete. Rodinka to byla opravdu svérázně vyvedená, že se tak často stěhovali. No a hlavní hrdinka neustále řeší svoje kozy. Film končí trefnou pointou, kdy Vivian zapíchne svému strýcovi vidličku do nohy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký mix drámy a komédie o white trash rodinke, ktorá sa poflakuje po Beverly Hills a neustále sa sťahuje z jedného podnájmu do druhého a pritom sa vytešujú, keď majú na jedlo. Film držia nad priemerom herci. Pohodový Arkin ako otec rodiny, krásna dcéra Lyonne, bláznivá neter Tomei alebo hláškujúci syn Krumholz. Dej sa nikam výraznejšie neposunie a tak vlastne sledujeme len zopár epizódiek, ktoré behom filmu zažijú a potom sa presťahujú na ďalšie miesto. Proste taký zvláštny pohodový film na jedno pozretie. 5/10. ()

Reklama

ink flo 

všechny recenze uživatele

70s retro o bezprizorním otci a jeho dětech, kteří vymetají hostely a snaží se nějak přežít. V momentě, kdy se k ním připojí z léčebny zdrhlá neteř (Marisa Tomei), tak otec vycítí další příležitost podojit o peníze svého zámožného bratra. Taková lehká komedie řízlá rodinným dramatem a coming-of-age tématama alá první podprsenka atd. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Možná to bude znít divně, ale tohle je hrozně milý film, který je natolik divný a zvláštní, až je vlastně ve své podstatě téměř dokonalý. Přitom schéma, které nabízí i tento film, nemám příliš rád. Mám teď na mysli filmy, kde se téměř nic neřeší a nevyřeší a vše si jen tak v poklidu nějakým způsobem plyne a na konci jsou na tom hlavní hrdinové stejně jako na začátku, přičemž se během celého filmu téměř nikam neposunuli. Ale tento film, ač přesně toto nabízí, je něčím zvláštní. Možná za to může ta zvláštní atmosféra, jelikož film je laděn do 70. let, tak tím pádem zde nacházíme takovou tu poklidnou atmosféru, ten look 70. let, který mám docela rád. K tomu jsou zde k vidění velmi zajímavé a svým způsobem zvláštní postavy, o kterých si dovoluji říci, že nejsou úplně normální, ale právě v tom je kouzlo filmu. Navíc i dějově, ač se film téměř nikam neposouvá, je to zajímavý příběh, který mě dokázal k mému údivu opravdu okouzlit. A to, že většina herců je zde neznámých, filmu podle mého názoru jen pomohlo, protože jsem se mohl plně soustředit na film samotný a nikoliv na herce. Celkově si myslím, že tenhle film stojí za vidění a já mu uděluji nadprůměrné a zcela jistě zasloužené čtyři hvězdy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna zivacka - ciry priemer o chlapovi srodinou, ktory byvanie hlada len a len v lokalite zvanej Beverly Hills - a je mu jedno v akom brlhu a pajzli bude byvat - hlavne ze je to stale beverly Hills. Tamara jenkins ako reziserka je tu len cira rutinerka, bez invencie. Jedna projekcia staci - a nech na to dalej sada prach v zapadnutom kute filmoveho archivu : 45 % ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo skutečně v Beverly Hills. (Terva)
  • Natasha Lyonne měla během natáčení falešná vycpaná prsa. (Terva)

Reklama

Reklama