Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

verbal 

všechny recenze uživatele

I z rozkokošných dvojčátek mohou vyrůst dva odpudiví, pošahaní zmrdi, libující si v telepatických experimentech na lidech. Pohodová, vraždící idylka však dostane povážlivou trhlinu, když jeden miláček ucítí rybinu a druhý docela těžce nese, že by měl bráška smočit jako první. A tak se vše zvrhne v docela originální, nápaditou mozkovanou a nebýt příležitostných pyromanských vizí pana Jonese, skoro vůbec bych se nenudil! Zvláštní uznání patří castingu. Najít mezi všemi těmi krásnými, mladými lidmi už jednoho slizkého potrata do hlavní role musí být nadlidský úkol a tihle našli rovnou naklonovaný páreček, natolik ohavný, že jej snad rodiče museli do první klapky ukrývat někde ve sklepě před kontumací Americkým veterinárním institutem. Bravo. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám ukázkově průměrný horor :). Tím rozhodně nemyslím nic špatného, je to dobrý film, ale není to nic, co by ve vás zanechalo nějakou výraznější stopu. A když s tím už dopředu počítáte, nemůžete snad ani být zklamaní. Pozitivem jsou zde dobře vybraní herci do role telepatii ovládajících dvojčat. Na to, že jednovaječných dvojčat zase tolik po světě neběhá, se jim povedlo najít kluky, kteří nejen vypadají ve filmu náležitě ujetě, ale umí to i docela obstojně zahrát. Děj je dynamický, skoro pořád se něco děje, což je v tomto případě plus, protože to aspoň dobře skryje některé chyby. Jendou z nich je například postava detektiva, které je věnováno až příliš pozornosti (a jak jsem tak četla komentáře jiných uživatelů, nejsem jediná kdo si to myslí). Mnohem víc by se mi bývalo líbilo, kdyby místo toho bylo věnováno víc času obětem dvojčat. Zde by totiž mohl být prostor pro potencionální dobré psycho. Ale i tak je to film, kterým si večer rozhodně nepokazíte. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

V tovmto filme mali snádˇ všetci ksichty z vosku, alebo čo. V každom prípade som si spomenul na knižky, ktoré som čítaval za komančov po nociach a bol som z jednotlivých poviedok polepený až za ušami. Volali sa Strašidlá najstrašnejšie, Strašidlá na dobrú noc a ešte bola nejaká tretia, ale na názov si už nespomeniem. No a v jednej z nich bola práve jedna takáto poviedka, akurát že to neboli dvojičky, ale iba jeden zmrdík a bola desať razy hroznejšia, ako toto , ale dalo sa to i tak, takže tie tri hviezdičky sú v poho myslím. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Výjimečně souhlasím s uživatelem LIVINGDEAD. Tohle je prostě horor, který si zaslouží alespoň 60% hodnocení. Mě to taky bavilo, natočeno to bylo solidně, co mě však dostalo - byl jeden ultrakrutý hororový moment, který jsem doteď ještě nikde neviděl, a to už mám za sebou pěknou řádku brutálních hororů. Přesto nečekejte exploitation, jde spíš o kriminální thriller s hororovými prvky. A abych jen nechválil. Vadilo mi časté měnění filtrů na kameře, vadil mi trošku obyčejný scénář a postrádal jsem trochu drtivější atmosféru. Přesto rozhodně nadprůměrná podívaná, která si ode mne odnese 4 hvězdičky. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejdriv bych chtela zminit vyber hercu do hlavnich roli - tech dvojcat. Uzasny charismaticky typy, kteri se do filmu skvele hodily. Fajn je i atmosfera a napad se slozitejsim vztahem sourozencu-dvojcat. Celkove je ale film podle meho nazoru dost nedoladeny (vyzkum, lepsi uchopeni detektivovych zazitku). Nekteri mali kluci jsou fakt spratci a muzu rict, ze bych rozhodne nechtela delat chuvu temhle dvema ptackum :) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama