Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maria Teiss (Yvonne Catterfeld) je nevšední a nekompromisní policistka. Její šéf jí zadá speciální úkol: bude přeložena na jiné oddělení, aby spolupracovala s Edgarem Feindtomem (Richy Muller). Edgar přišel o svého parťáka za nejasných okolností, neví se, zda spáchal sebevraždu nebo byl zabit... Maria má za úkol rozběhnout pátrání po několikanásobně trestaném vrahovi dětí, který zmizel spolu s malým děvčátkem, které je jeho další obětí. Na vyšetření případu má jen sedm dní, tak dlouho nechává vrah své oběti naživu. Dále musí zjistit, zda je možné, že Edgar má něco společného se smrtí svého parťáka. Má to ale háček, Edgar nebyl na škole jen jejím učitelem, ale také milencem. Úzká spolupráce s Edgarem oživí staré city a vyšetřování obou případů je o to složitějží... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

skorapky 

všechny recenze uživatele

Hlavní rozdíl od amerických trháků , jsou ty nevyžehlené ksichty a velké nosy. Asi herci nebyli na plastických operacích. A ta drsná realita, že v normálním světě ( né v tom Hollywoodském) ,občas i ženské někdo natáhne a není z toho hned žaloba či sexuální harašení. Ze začátku jsem si říkala, zas další tuctový film o zkorumpovaných poldech, a nakonec rozuzlení nečekaně jiné. Asi nejsou všichni policajti padouši, tedy hlavně ti v Německu NEE !! :) . Jediné co naprosto nechápu jak dotyčná - tvrdá, krásná, štíhlá, nekompromisní policistka dělala ty obrácené shyby na těch domácích žebřinách s hrazdou. To si musela pokaždé zlomit stehenní kost a urvat meniskus na každé noze. Příjemná změna pro moje unavené oči z přebarvených, k ženám seriozních a plastikama vystlaných amerických kravin. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si myslel, že film vypnu a budu koukat na jiný. Hodně se to táhne a pomalu nabírá do obrátek. Také se mi nelíbila poloha Marie, která se nás zpočátku snažila přesvědčit, jak je tvrdá a nekompromisní, později se zase chová strašně zranitelně a bezmocně. Edgar naopak na to, jaký byl drobek, projevoval abnormální sílu, což působilo dost přehnaně. Jinak koukatelná kriminálka. ()

Reklama

pend 

všechny recenze uživatele

Za mě docela příjemné překvapení, scénář dával smysl, ženská sexy hrdinka konečně není supermanka a při konfrontaci s chlapy dostává přes hubu, nechybí ani sex. ()

kratajirka

všechny recenze uživatele

Němci se snažili, snažili. Vylezl z toho jen brakový kriminálový tucťák. Děj se vleče, všude samý křeče. Tak snad aby německá produkce zůstala u osvědčených trháků - Die Welle, FajkůFakjů! :) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama