Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (368)

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nechápu, proč po zpackané trojce dostal O'Brian ještě u téhle série šanci... Jediné na co se u tohohle kusu dalo dívat byl docela povedený začátek v blázinci (za to taky dávám ten jeden bod), jinak zbytek je jen přehlídka digitálně trapných vražd, krve a nesnesitelně debilního chování hlavních postav... Za mě už nikdy víc... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|55%| „Kanibalští hejkalové z lesa“ řádí tentokrát v nemocnici ! Asi je vtipně nazývám, ale hláška trestance z třetího dílu neměla chybu. ;) Prostě jsou to Kanibalští hejkalové z lesa ! Mě tahle série opravdu chytla. První tři díly, byly dobré, dvojka správně ujetá. Zde tu ujetou také máme, i když film je výrazně slabší než předchozí 3 díly. Úvod této čtyřky je naprosto parádní. Hejkalové se zmocní nemocnice a krásně krvavě zmasakrují personál. Poté se snímek začne trochu táhnout. Máme tu skupinku mladých lidí a bohužel mi moc nesedí. Postupem času je začnu nesnášet – jejich nelogické chování je opravdu k smíchu. Nejhorší je tu jedna scéna. Scéna kdy měly tři hejkaly nahnané v kleci a měli možnost je jednoduše zabít. Neudělali to. Proč proboha, když brutálně pozabíjeli jejich přátele? Po hororové stránce to moc dobře nepůsobí. I to prostředí v nemocnici není tak dobré jako v lese. Ale vyvražďovačky jsou tu dobré, o tom žádná. Finále už moc nezaujme. Takže oproti předchozím 3 filmům tu určitý pokles je. Přesto jsem se zabavil – na jedno shlédnutí to špatné nebylo. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek se opravdu vyvedl. Byl povedený, krvavě zábavný. No a pak přišli na řadu studenti, kteří zrovna moc rozumu jako vždy nepobrali, takže u určitých momentů jsem kroutil hlavou, ale že jsem podobný druh hororu delší dobu neviděl, tak jsem si to poměrně užil. Kdyby ke konci Amazonky strhly pytel dříve, než do něj začnou bodat, možná by to bylo ještě o něco lepší... ()

Claw 

všechny recenze uživatele

To teda ani pro mě není extrémní násilí, brutalita, gore, krev a podobně, všechno... Tohle je prostě kravina mezi kravinami. Vykrádačka snad úplně všeho možného, v hrozném prostředí, s příšernými postavami, které se chovají fakt nebetyčně blbě atd. To by ale nevadilo, kdyby se ten film nebral tak vážně!! Nebo nebere?! Já jsem to nepoznal... Nejdřív se bere vážně, ale potom mi to připomínalo slasherovské parodie 80. let. Jako násilí zde jde do extrému, ale vůbec se sem nehodí, je to jako pěst na oko. Je totálně zbytečné, samoúčelné až trapné. A když už to tak připadalo mě, tak už je to asi fakt extrém... Od půlky jsem jen kroutil hlavou nepochopením, zda je ten horor tak debilní, nebo jsem debil už i já... Kdo ví...?? :-) (jen pro silné žaludky) /30%/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Každý příběh má svůj počátek a jelikož poslední dobou začali prequely být v módě, nemohla série Wrong Turn zůstat pozadu. Již od samého počátku však tato myšlenka vzbuzovala v natěšených divácích jistý náznak strachu a nedůvěry, protože na režisérské křeslo usedl opět Declan O’Brien. Tenhle chlapík má na svědomí i předchozí díl, který mnozí označují za vůbec nejhorší díl celé série. O to víc jim chtěl režisér dokázat, že zas až takový packal není a u mě tedy zabodoval. V mých očích jsem měl možnost sledovat druhý nejlepší díl, který zaostal pouze za jedničkou. Ne však o mnoho. Právě samotný začátek má divákům poodhalit minulost znetvořených bratrů ze Západní Virginie. Příjemným zpestřením se tak následně stává jejich úprk za svobodou, který si dozajista diváci užijí stejně jako já. Navíc jim bude odměnou první pořádný mord. Potom už však musíme pokročit dále a tak se vrátíme do přítomnosti, kdy už se z psychicky narušených mladíků, stávají nemilosrdné vraždící stvůry, které zabíjí jen tak pro potěšení a samozřejmě i kvůli kručení v žaludku. Zde si však neodpustím menší rýpnutí, protože mi přišlo, že po počátku v klinice byl děj zbytečně dlouho natahován a pochvíli mě začali ty puberťácké kecy nudit. Naštěstí si scénárista po skoro půlhodině uvědomil, že píše hororový scénář a tak se konečně atmosféra začala rozjíždět do těch správných otáček. Tentokrát se nám pánové od filmu doslova zamilovali do ostnatého drátu a tak tohohle prevíta docela hojně využívali. Díky tomu jsme měli šanci shlédnout celou řadu „zajímavých“ gore scén. Některé sice vypadají dost gumovitě, ale na to už jsem si u téhle série celkem zvyknul. Jelikož jsem dal jedničce 70%, tak zde musím jít o deset dolů. Protože stejných kvalit bohužel nedosahuje. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)
  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)
  • V úvodní sekvenci hrál valčík „Na modrém Dunaji“ orchestr v Londýně. (asxasx)

Reklama

Reklama