Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

tron 

všechny recenze uživatele

Po dvojke a trojke už nebolo príliš kam klesnúť a tak sa tvorcovia štvorky rozhodli pre návrat k vážnej atmosfére jednotky. Stále je to ale ako keby sa opitý Zajko Bojko pokúšal o remake Občana Kanea. Potešiteľné sú odvážne erotické vsuvky, pomerne sympatický kasting, to, že ide o prequel (mám prequely rád) a pozitívne zaujme i výprava opustenej, obrovskej budovy uprostred zasneženej prírody. Mínusy: zvyšok. Postavy sa správajú nelogicky, mutant do dvier obrovským vrtákom vyvŕta dieru, no znútra ho dievča bodne do ruky a on odíde namiesto toho, aby pokračoval vo vŕtaní a za desať sekúnd by bol vnútri. Kanibali sú raz líčení ako niečo, čo si nevie ani utrieť zadok a inokedy vymýšľajú pasce á la Tommy Lee Jones v Štvancovi (a špičkovo šoférujú snežné skútre, autá...). Odpoveď na otázku, či by niekto normálny postavil sanatórium uprostred hôr, desiatky kilometrov od najbližšieho mesta, nechám na vás. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zmena prostredia Wrong Turnu prospela, rovnako ako aj nápad s prequelovým poňatím. Vzhľadom k tomu, ako režisér Declan O'Brien, majúci na konte vskutku otrasné filmové tituly, dohubil už tretie pokračovanie Wrong Turnu som mal ku štvorke minimálne očakávania, tie sa však nakoniec nepotvrdili a z môjho pohľadu to bolo uspokojivé. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|55%| „Kanibalští hejkalové z lesa“ řádí tentokrát v nemocnici ! Asi je vtipně nazývám, ale hláška trestance z třetího dílu neměla chybu. ;) Prostě jsou to Kanibalští hejkalové z lesa ! Mě tahle série opravdu chytla. První tři díly, byly dobré, dvojka správně ujetá. Zde tu ujetou také máme, i když film je výrazně slabší než předchozí 3 díly. Úvod této čtyřky je naprosto parádní. Hejkalové se zmocní nemocnice a krásně krvavě zmasakrují personál. Poté se snímek začne trochu táhnout. Máme tu skupinku mladých lidí a bohužel mi moc nesedí. Postupem času je začnu nesnášet – jejich nelogické chování je opravdu k smíchu. Nejhorší je tu jedna scéna. Scéna kdy měly tři hejkaly nahnané v kleci a měli možnost je jednoduše zabít. Neudělali to. Proč proboha, když brutálně pozabíjeli jejich přátele? Po hororové stránce to moc dobře nepůsobí. I to prostředí v nemocnici není tak dobré jako v lese. Ale vyvražďovačky jsou tu dobré, o tom žádná. Finále už moc nezaujme. Takže oproti předchozím 3 filmům tu určitý pokles je. Přesto jsem se zabavil – na jedno shlédnutí to špatné nebylo. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tragédie. Koukat má cenu jen na úvodní desetiminutovku před titulky, kde je i nejpůsobivější scéna známá z trailerů, a pak na úplně poslední minutu. Vše mezi tím je vyplněno zoufalým balastem bez špetky atmosféry, hrůzy, humoru nebo alespoň originálních zabití. Postavy jsou navíc ještě blbější, než je v rámci žánru obvyklé. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - To je na nich fascinující. Necítí bolest.............. Ten příběh došel až k moc sadistickým scénám. Děj však zná každý. Parta mladých, dnes tak nečesky řečených teenagerů, si vyjedou do...... není to jedno kam? Hlavně že budou postupně umírat a to tou nejkrutější smrtí. Tak jo, naše skupinka si vyjede do hor. Už na začátku mě fascinovali, že všichni přijedou auty a maj už skútry připravené. Kde se tam ty skútry sakra vzaly? Ani jedno auto nemělo přívěs a hle pět skútrů, nádrže plné, jen nastartovat (to ještě startují) a jedéééém. Cestou zablouděj a hle přestanou fungovat telefony, ten zatracenej signál a to platíme takový prachy operátorům. No a tady to začíná. Vylezou na strom a uviděj chaloupku, co chaloupku, barák, co barák rovnou nemocnici. A v té nemocnici už dvacet sedm let žijí hlavní žrouti tohoto příběhu. Jsou sice špinavější než kanál, a celý od krve, ale vězte, že nemocnička je jako klícka. Dvacet sedm let staré prostěradla jsou jako nová, závěsy no to je radost pohledět, stěny jsou pavučinovzdorné, stará (27 let) vozítka pro invalidy mají chrom jen se blyští, světla a osvětlení krásně svítí a dokonce najdou třiceti letou whisky. Není ji náhodou o dvacet sedm let víc? Tohle nikomu prostě není divné? Tak jo, jen ať teenageřící chcípaj. Nechal bych chcípnout i štáb, si z nás prostě dělaj srandu. CITÁT - Zůstaneme tady, dokud nepřijde pomoc........... Už jsem dlouho nedal odpad. Je čas. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama