Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Jednoúčelovej kousek, který rozhodně nedělá hanbu celé sérii, naopak bych si troufnul říct, že po prvním díle zatím nejlepší. Stejně jako u ostatních zde jde především o hektolitry krve a hodně masitý gore. U čtyřky je od každého ve velkém, tudíž jsem spokojený. Parta dementů je teda o něco horší, než bývávala, ale o to nápaditější killingy tam tihle bráškové provádějí. Nečekal jsem nic, dostal jsem v celku dost. 3,5 * ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek se opravdu vyvedl. Byl povedený, krvavě zábavný. No a pak přišli na řadu studenti, kteří zrovna moc rozumu jako vždy nepobrali, takže u určitých momentů jsem kroutil hlavou, ale že jsem podobný druh hororu delší dobu neviděl, tak jsem si to poměrně užil. Kdyby ke konci Amazonky strhly pytel dříve, než do něj začnou bodat, možná by to bylo ještě o něco lepší... ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Brutalitka, kvantum krvi, porcovanie, mučenie, mutanti, kanibalizmus, trhanie na kusy, odtrhnutá hlava... toto je presne môj živel, a keď som vo svojom živle, tak mám dobrú náladu po celý zvyšok večera a aj na ďalší deň. Hororík nijako nevybočuje zo zabehnutých koľají a vlastne neponúka nič nové (s výnimkou prostredia, keďže les vystriedala nemocnica). Musím však režisérovi uznať aspoň to, že sa zlepšil v krvavých záberoch - aj keď to ešte nie je na 100% ono, oproti slabšej, priemernej trojke nebolo to gore až také prehnane digitálne. Masky mutantov skvelé ako vždy! Postavy sú v pohode (tak akurát určené na likvidáciu), takže mi to sadlo (aj keď predpokladám, že hodnotenia za pár dní sotva prevýšia 50%, ako to už pri béčkových hororoch býva). Rozpočet bol opäť evidentne nízky, ale to neriešim, keďže je pre mňa táto séria jednou z mojich srdcoviek (a užíval som si to podobne ako tí nezbední mutantskí gurmáni okolo 60-65. minúty :D). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak otvor bránu,lebo ju rozbijem,sorry bejby ajm lesbien :D Blbost těhle lidí musela bejt korunovaná tím,že je někdo snědl zaživa.Wrong Turn,chceteli Pach Krve po českym,jsem zaznamenal před něékolika lety jako puberťácký vyhul tu vykosovací sračku jsem rozcupoval na kusy.Nebýt luxusních koziček Elišky Duškové a blbého fízla,šlo by to do kontejneru.Srát se s druhým a třetím dílem vod soudruhů z Bulharska nemá cenu a asi z nudy,nebo přepracovanosti jsem si s chutí a vypnutým zbytkem mozku vychutnal díl 4tý,který potkal stejný osud,jako poslední Nezvratný Osud :) čili vlastně první díl ;) Začátek filmu připomíná bulharské dvd céčko se Seagalem,otřesný neustálý křik a nudná vzpoura retardů,s pár cákanci kečupu a iritujícího jekotu.(SPOILERY) Potom následuje regulerní 3minutová šukačka slepičky a blbečka,jo vlastně vedle se lížou ještě dvě lesbičky.Takže brutal hardcore sado maso soft porno :) Potom už to je klasická vykosovačka s totálně iracionálním chováním postav ( blbka si může pogratulovat,vyhrává cenu za největší píču všech gore hororů,jelikož její rozhodnutí neupálit 3 vopice zabilo asi tak 500 lidí :) ) Logika 27 let opuštěné nemocnice....nikdo asi nikoho nepohřešoval :) 27 let! :D nad debilitou scénářů druhořadých vykosovaček by se dalo povznést,kdyby film obsahoval vtipné vraždy.Bohužel,rutinní zápichy,nechutné snědění za živa ( fakt otřes ).Ani nevim proč vůbec kouzlim 2*,ale v tý starý nemocnici to mělo atmosféru,sem tam malé bububu ty blbá píčo a nakonec efektivní projezd vrtákem a úplný konec hlávkového double smeče na scůtru zvedl z jedné na dvě.Na odpad jsem unavenej a mám rád lesbičky,jako bonus černoška s vietnamkou :) Jinak další bezdůchá břečka kterou už nikdy nechci vidět.30%.A když si ke svýmu dobru připočtu,že jsem to přežil se Slovenskými titulkami ( ten váš jazyk fakt na tečku :D ) musim bejt asi fakt nějakej sjetej. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to nemá ani náhodou, ale aspoň to je lepší než tragický třetí díl. Film začíná jako každý slasher. Parta nádherných holek se svýma klukama jedou na chatu, uvíznou, nemají signál a prostě řeší klasické hororové klišé problémy. Vraždy byly krásně brutální a zábavné. Hlavně scéna kde dozorce byl uvázán za všechny končetiny ke dveřím byla paráda. Bohužel v žánru slasher jsem neviděl nic pořádného pár měsíců a Pach krve 4 to bohužel nezměnil. Tenhle žánr je asi už mrtvej. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Jedná se o prequel prvních tří filmů. (asxasx)
  • Ve scéně, kdy si kanibalové dělají fondue, je možné v pozadí zahlédnout procházejícího člena filmového štábu. (Chatterer)
  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)

Reklama

Reklama