Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Máte 5 minut, králící!" A divák má hodinu a půl, než budou králící zmasakrováni. Úplná katastrofa to není, ale na jedno podívání dostačující. Hlavní postavy se chovají standardně debilně, aby jich pak divákovi nebylo líto. Krom oblíbených klišé - rozdělme se, ať nás snadněji dostanou - si autoři smlsli i na hloupé blondýně - kdo kdy viděl rozdělat oheň pod zasněženým stromem... Škoda nevyužitého začátku, kdy vzpoura bláznů od dob E.A.Poa není nic nového, ale šílení za doprovodu valčíku nabízelo netušené scénky a gagy. Popravou asi vzdávali tvůrci hold sérii SAW. Nejvíce přitažené za vlasy bylo ovládání techniky trojicí retardů (to bych rád viděl naživo), kteří při společném běhu evokovali Texaský masakr... Celé to kanibalské honění a řádění bylo nakonec za vlasy opravdu přitaženo, což se mi jevilo jako nejvtipnější a nejlepší z celého filmu. Jelikož se jednalo o počátek, nemůže snad nikdo ani jiný konec čekat... ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dané hodnocení mě nutí zamyslet se, ale opravdu se zamyslet, protože takový odpad jako tady toto tu už dávno nebyl. Už uvodní řeči stylu zde ty "děti" mají největší intelegenci, protože jeden si snědl 2 prsty, další vyjebal oko... no pááááni, dnes neusnu, to vážně? Tohle bylo to skvělé? Kde tři sourozenci utečou a obrátí celou "nemocnici" vzhůru nohama, opravdu? Kdo mi tady to kurva vysvětlí... když mne chtěl dneska a to v neděli někdo nasrat, tak se mu to povedlo, protože jsem ztratil celých 94 min. života a to bez legrace! Opět tu vidím komenty tady těch hororových pseudointelektuálů, kteří jsou jak jinak ve své kůži a proč, protože to prý bylo "božííí"? Masové fondue, mučení, kvantum krve, brutalita, normalně se bojím vzít jejich jména do huby, ehm... Livingdead (sorry nejde mi caps lock), ricci.s a spol. To, že to je tak absurdní, lacinné a o ničem nikoho nesere, hlavne že se tam sekaji ruce nohy, hlava nehlava. Klasický Wrong Turn, ten prvni hoši byl nanajvýš podařený, les jsem neviděl skoro měsíc, ale tady tohle bylo neskutečně hrozné. Normálně se děsím jít ven, když vidím, kolik gayů tudy tady běháááá. 0,1/10 ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Na tomhle turnu je opravdu cosi Wrong! Předchozí verze se alespoň trochu snažily o hororovou atmosféru a jakýsi náznak děje, kdežto tato je prachsprostým masturbačním videem pro zdejší řeznické učně. Tři dawni provádějí kulinářské experimenty na skupince porážkových dementů a ječících kikin, z čehož si místní otylí, patnáctiletí chlapečci a LIVINGDEAD nasmrkali do pyžamek a okázale to dávají najevo stylistickými zvratky plnými gramatyckích chip. Ale přínos to má minimálně jako Hery Potrat! Je jedno, jaká to je sračka, ale aspoň ty děti něco donutilo psát. No nic, ještě před spaním zajisté umlátí bejsbolkama pár důchodců v Gétéáčku a určitě se jim pak bude něco hezkého a zdravého zdát. A já jen doufám, že popáté už snad nikdo blbě nezahne... ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tragédie. Koukat má cenu jen na úvodní desetiminutovku před titulky, kde je i nejpůsobivější scéna známá z trailerů, a pak na úplně poslední minutu. Vše mezi tím je vyplněno zoufalým balastem bez špetky atmosféry, hrůzy, humoru nebo alespoň originálních zabití. Postavy jsou navíc ještě blbější, než je v rámci žánru obvyklé. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

První díl se mi libil, druhý díl nadchnul, od třetího jsem si sérii Wrong Turn oblibil a tohle se mi libilo taky skvělé, perfektní vyvraždovačka, hnusný vraždy u kterých budete zavírat oči (u scény kdy mu odřezávaly kuži a žrali mu ji pred xichtem to bylo snad to nejnechutnější co jsem kdy videl) fakt bizardní, nemilosrdný horor který vám má spíš zvednout žaludek než vyděsit ale obojí to pusobí stejne. Já Wrong turn mám hodně rád a tohle se mi libilo! Three finger, one eye a Saw tooth.. PARÁDNÍ PSYCHOPATI. A taky skvělej spád! ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Fotografie různých členů posádky lze vidět ve složkách pro duševně choré. (asxasx)
  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)

Reklama

Reklama