Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Spolek vyjebaných čurin a namachrovaných blbečků vyfasují pořádnou porcovačku; a že se v týhle sračce ocitli není při jejich intelektu nic divnýho. Oproti tomu bráškové z Votlemova nejsou žádný hezouni, ale v dýni jim to šrotuje na plný otáčky - jenže hledat v tomhle logiku je těžší, než si zauzlovat střevo v prdeli. Jen Danielův švédský stůl neměl chybu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Užijte si barbecue, vy sráči !!" ;) A jak řekl, tak se i nestalo !! Shitmaker Declan O'Brian mění tuhle nablblou sérii v ještě nablblejší bizarní jatka, v nichž každý nejeden opravdu slušný nápad dovádí k takové zhovadilosti, navíc s až neskutečnou důsledností, že si tohle céčko snad ani nelze neužít.. ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

To teda ani pro mě není extrémní násilí, brutalita, gore, krev a podobně, všechno... Tohle je prostě kravina mezi kravinami. Vykrádačka snad úplně všeho možného, v hrozném prostředí, s příšernými postavami, které se chovají fakt nebetyčně blbě atd. To by ale nevadilo, kdyby se ten film nebral tak vážně!! Nebo nebere?! Já jsem to nepoznal... Nejdřív se bere vážně, ale potom mi to připomínalo slasherovské parodie 80. let. Jako násilí zde jde do extrému, ale vůbec se sem nehodí, je to jako pěst na oko. Je totálně zbytečné, samoúčelné až trapné. A když už to tak připadalo mě, tak už je to asi fakt extrém... Od půlky jsem jen kroutil hlavou nepochopením, zda je ten horor tak debilní, nebo jsem debil už i já... Kdo ví...?? :-) (jen pro silné žaludky) /30%/ ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Objektívne je toto podstatne lepší prequel než Wrong Turn 3. Úvod, ktorý sa odohrával pred 27 rokmi na psychiatrii bol síce zahraný horšie ako ochotnícke divadlo na hodovej zábave, ale potom začala nefalšovaná hororová jazda. Postupné gradovanie deja, napätie, atmosféra zimy, brutalita a narastanie zlosti na zdegenerovaných kanibalov. Veľký počet tínedžerov, uväznených snehovou metelicou v opustenom sanatóriu, sľuboval pomerne vysoký bodycount. Postavy študentov sa správali a vyjadrovali primerane prostrediu a situáciam. Príbeh sa vyvinul tak, že ostali iba dievčatá, preto som si oprávnene kládol otázku, ktorá z nich bude posledná preživšia (final girl)? Keby O´Brien nechal nažive jedinú černošku z bielych šudentov a navyše lesbu, musel by celý film štruktúrovať ako vážnu spoločenskú výpoveď, ale on nemá talent na to, aby vytvoril horor ako Friday the 13th alebo Halloween. Úplne mi však stačí zistenie, že som sa pri Wrong turn 4 dobre bavil. Téma o lesných retardoch má stále zlaté dno, ešte stále je nevyčerpaná, preto sa celkom teším na prípadné piate (voľné) pokračovanie... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má společného jen název a zrůdy, jinak zase úplně něco jiného. Sám sebe se ptám, má cenu vůbec čekat něco jiného? Brutalitou, krví a nechutností se Wrong Turn vyznačuje a to jsem dostal. Lepší než trojka rozhodně je, ale první díl netrumfne. Pro mě naprosto stejná úroveň jako díl číslo dvě, tak že jsem docela spokojený... 6/10 = 60% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)

Reklama

Reklama