Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

petero 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má len jedno šťastie. Že je tak blbý až je zábavný. Určité zlepšenie oproti žalostnej trojky tu je, hlavne väčšia inklinácia k prvým dvom dielom. Všetko však troskotá na debilných postavách, nevyužití priestorov sanatória, slabých mordoch pri ktorých anatómia a fyzika tvorcom veľa nehovoria (tie podarenejšie si nechajú až na záver), naviac kanibali sa tu správajú ako dementné deti a nie ako loviace neľútostné stroje. Čo už na tom že scenárista zobral komando báb z Descentu a zasadil ho do zasneženého prostredia Cold Prey keď vo výsledku je podobne hlúpy ako nový The Hills Have Eyes II. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu skvělý, pak se to zvrtlo v lesbo erotiku a nudný mejdan. Konečně se zase objevila degenerovaná rodina kanibalů. A začaly vraždy. A to dost brutální vraždy. Společné masové fondue ze živé oběti mne fakt pobavilo. :-) Škoda, že se film neodehrával v lese. Přece jen různé pasti, nahánění obětí v lese a zoufalý křik je lepší atmosféra pro horror, než nějaká psychiatrická klinika. Ale i tak jsem se pobavil. 70% A doufám, že bude Wrong Turn 5! ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ještě teď mě mrazí, jak stvůry vykuchávají mladé lidi a u toho se depresivně, hloupě smějí.. Být v kůži jedním z "normálních" lidí v tom hrozném, strašidelném blázinci tak se poseru. Jen, jak bych zjistil, jakou měla ta budova historii tak mizím...aaa. Film asi průměrný, ale mě rozhodně nezklamal, ba naopak.. O proti wrong turn 2, ne trojce, ta se mi líbila příjemné překvapení.. Když to porovnám s nevratným osudem, ve kterém se všechno opakuje a už mě tam nemůže nic překvapit a ani taky nepřekvapí, tomu tady tak není a jsem pro další díl(y):-)) 60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|55%| „Kanibalští hejkalové z lesa“ řádí tentokrát v nemocnici ! Asi je vtipně nazývám, ale hláška trestance z třetího dílu neměla chybu. ;) Prostě jsou to Kanibalští hejkalové z lesa ! Mě tahle série opravdu chytla. První tři díly, byly dobré, dvojka správně ujetá. Zde tu ujetou také máme, i když film je výrazně slabší než předchozí 3 díly. Úvod této čtyřky je naprosto parádní. Hejkalové se zmocní nemocnice a krásně krvavě zmasakrují personál. Poté se snímek začne trochu táhnout. Máme tu skupinku mladých lidí a bohužel mi moc nesedí. Postupem času je začnu nesnášet – jejich nelogické chování je opravdu k smíchu. Nejhorší je tu jedna scéna. Scéna kdy měly tři hejkaly nahnané v kleci a měli možnost je jednoduše zabít. Neudělali to. Proč proboha, když brutálně pozabíjeli jejich přátele? Po hororové stránce to moc dobře nepůsobí. I to prostředí v nemocnici není tak dobré jako v lese. Ale vyvražďovačky jsou tu dobré, o tom žádná. Finále už moc nezaujme. Takže oproti předchozím 3 filmům tu určitý pokles je. Přesto jsem se zabavil – na jedno shlédnutí to špatné nebylo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

První dva Zápachy blažky sice nebyly žádný zázrak, nicméně nepochopím, že po úkladné vraždě třetího dílu dostane usvědčený pachatel další šanci k zločinu! Scény se navzájem trumfují, která bude dementnější, nadhled zoufale chybí, dějová lacinost prýští a společné foto ústředních hrdinů by klidně mohlo sloužit v encyklopedii cizích slov jako ilustrační obrázek u termínu "kretenismus". Těm, kterým se líbilo lidské fondue, doporučuji sbalit v parku bezdomovce, napíchnout ho doma na vertikální tyč a odřezávat z něj kousky na gyros. Ta opravdovost násilí pak zajistí i zaručeně domácí dresink.. Kleine spoiler: škoda, že na konci děvčata ztratily hlavu a nemohly to velké vítězství nad degeny náležitě oslavit. Takhle zůstává jediným vylízaným Declan O´Brien.. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)
  • Sean Skene je čtvrtým hercem, který ztvárnil „Tříprsťáka“. (asxasx)

Reklama

Reklama