Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

giallo 

všechny recenze uživatele

Čtyřka Wrong Turn je rozhodně unikát. Na slasherové scéně po roce 2000 nepamatuju něco tak opravdu tupého. Jedna nesmyslná scéna střídá druhou, hlavní postavy jednají proti logice a nad vším tím paskvilem bdí ruka impotentního scénáristy/režiséra O´Briena. Nicméně horrorově je to celkem dobře zvládnuté a s velmi milou a nečekanou lekačku nakonec nemůžu jít pod 2*. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tragédie. Koukat má cenu jen na úvodní desetiminutovku před titulky, kde je i nejpůsobivější scéna známá z trailerů, a pak na úplně poslední minutu. Vše mezi tím je vyplněno zoufalým balastem bez špetky atmosféry, hrůzy, humoru nebo alespoň originálních zabití. Postavy jsou navíc ještě blbější, než je v rámci žánru obvyklé. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zmena prostredia Wrong Turnu prospela, rovnako ako aj nápad s prequelovým poňatím. Vzhľadom k tomu, ako režisér Declan O'Brien, majúci na konte vskutku otrasné filmové tituly, dohubil už tretie pokračovanie Wrong Turnu som mal ku štvorke minimálne očakávania, tie sa však nakoniec nepotvrdili a z môjho pohľadu to bolo uspokojivé. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

První dva díly byly tak podobně dobré, fajn lesní naháněčky, třetí díl se teda moc nepovedl, tam už jsem se tak nebavil, ale přesto jsem si jako "fanda" této série nemohl nechat tento prequel ujít. No, musím říct, že ti, co tomu dali maximum, se snaží být jen zajímaví, protože normální člověk tomuto nemůže dát plný počet. Zpočátku to snad ani nevypadalo tak špatně, klasický úvod pro tyto filmy, úvodní kecy, X lidí se přesune z klidného místa Y do méně klidného místa Z a rozjede se klasický scénář pro tyto filmy. Nevadí mi, že to tu bylo už milionkrát, baví mě to. Vždycky jen doufám, aby byla aspoň trochu dobrá atmosféra a co nejméně blbostí, ale jen velmi zřídka se dočkám. Tady jsem se nedočkal. V druhé polovině se totiž kupí, kupí a kupí takové nemožné situace, že mi prostě zůstává rozum stát, jestli nejsou autoři retardi, že můžou natočit film s takovým množstvím dementních scén. Na druhou stranu se některé momenty povedly a místy to bylo i celkem napínavý a a dost nechutný, ale prostě to, co tam ty postavy občas nacvičovaly se fakt vidí jen málokdy. No a ten konec, ta úplně poslední scéna, tomu nasadila korunu. 40% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ještě teď mě mrazí, jak stvůry vykuchávají mladé lidi a u toho se depresivně, hloupě smějí.. Být v kůži jedním z "normálních" lidí v tom hrozném, strašidelném blázinci tak se poseru. Jen, jak bych zjistil, jakou měla ta budova historii tak mizím...aaa. Film asi průměrný, ale mě rozhodně nezklamal, ba naopak.. O proti wrong turn 2, ne trojce, ta se mi líbila příjemné překvapení.. Když to porovnám s nevratným osudem, ve kterém se všechno opakuje a už mě tam nemůže nic překvapit a ani taky nepřekvapí, tomu tady tak není a jsem pro další díl(y):-)) 60% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sean Skene je čtvrtým hercem, který ztvárnil „Tříprsťáka“. (asxasx)
  • Ve scéně, kdy si kanibalové dělají fondue, je možné v pozadí zahlédnout procházejícího člena filmového štábu. (Chatterer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno