Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Claw 

všechny recenze uživatele

To teda ani pro mě není extrémní násilí, brutalita, gore, krev a podobně, všechno... Tohle je prostě kravina mezi kravinami. Vykrádačka snad úplně všeho možného, v hrozném prostředí, s příšernými postavami, které se chovají fakt nebetyčně blbě atd. To by ale nevadilo, kdyby se ten film nebral tak vážně!! Nebo nebere?! Já jsem to nepoznal... Nejdřív se bere vážně, ale potom mi to připomínalo slasherovské parodie 80. let. Jako násilí zde jde do extrému, ale vůbec se sem nehodí, je to jako pěst na oko. Je totálně zbytečné, samoúčelné až trapné. A když už to tak připadalo mě, tak už je to asi fakt extrém... Od půlky jsem jen kroutil hlavou nepochopením, zda je ten horor tak debilní, nebo jsem debil už i já... Kdo ví...?? :-) (jen pro silné žaludky) /30%/ ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Miestami dosť béčkové (obzvlášť úvod), s adekvátne inteligentným chovaním postáv, ale zasnežené horské exteriéry a do nich umiestnený cvokhaus sú príjemnou zmenou, obnažených lesbických scén je požehnane, a mordy nesklamú. Ten najšťavnatejší z nich - zdĺhavé porcovanie zaživa - je až perverzne úchylný. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má společného jen název a zrůdy, jinak zase úplně něco jiného. Sám sebe se ptám, má cenu vůbec čekat něco jiného? Brutalitou, krví a nechutností se Wrong Turn vyznačuje a to jsem dostal. Lepší než trojka rozhodně je, ale první díl netrumfne. Pro mě naprosto stejná úroveň jako díl číslo dvě, tak že jsem docela spokojený... 6/10 = 60% ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - To je na nich fascinující. Necítí bolest.............. Ten příběh došel až k moc sadistickým scénám. Děj však zná každý. Parta mladých, dnes tak nečesky řečených teenagerů, si vyjedou do...... není to jedno kam? Hlavně že budou postupně umírat a to tou nejkrutější smrtí. Tak jo, naše skupinka si vyjede do hor. Už na začátku mě fascinovali, že všichni přijedou auty a maj už skútry připravené. Kde se tam ty skútry sakra vzaly? Ani jedno auto nemělo přívěs a hle pět skútrů, nádrže plné, jen nastartovat (to ještě startují) a jedéééém. Cestou zablouděj a hle přestanou fungovat telefony, ten zatracenej signál a to platíme takový prachy operátorům. No a tady to začíná. Vylezou na strom a uviděj chaloupku, co chaloupku, barák, co barák rovnou nemocnici. A v té nemocnici už dvacet sedm let žijí hlavní žrouti tohoto příběhu. Jsou sice špinavější než kanál, a celý od krve, ale vězte, že nemocnička je jako klícka. Dvacet sedm let staré prostěradla jsou jako nová, závěsy no to je radost pohledět, stěny jsou pavučinovzdorné, stará (27 let) vozítka pro invalidy mají chrom jen se blyští, světla a osvětlení krásně svítí a dokonce najdou třiceti letou whisky. Není ji náhodou o dvacet sedm let víc? Tohle nikomu prostě není divné? Tak jo, jen ať teenageřící chcípaj. Nechal bych chcípnout i štáb, si z nás prostě dělaj srandu. CITÁT - Zůstaneme tady, dokud nepřijde pomoc........... Už jsem dlouho nedal odpad. Je čas. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 není ve svém subžánru až takový hrozný propadák. Herci jsou v rámci možnosti snesitelní, viděl jsem už mockrát horší dřeva, které ani vzhledově filmu nepomáhali. Masky kanibalů mohly být lepší, ale příliš neruší a gore je povedené tak půl na půl ( nemuselo být ani tolik detailních záběrů – protože ty právě prozradily, že je gore slabší ). Chování postav je otřesné a nejvíc sráží celkový zážitek. Plus je, že jsem se vůbec nenudil a přiznám se, že jsem chvíli uvažoval o třech hvězdičkách, ale nakonec dám +4/10. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)
  • Ve scéně, kdy si kanibalové dělají fondue, je možné v pozadí zahlédnout procházejícího člena filmového štábu. (Chatterer)

Reklama

Reklama