Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

SeBig 

všechny recenze uživatele

První díl se mi libil, druhý díl nadchnul, od třetího jsem si sérii Wrong Turn oblibil a tohle se mi libilo taky skvělé, perfektní vyvraždovačka, hnusný vraždy u kterých budete zavírat oči (u scény kdy mu odřezávaly kuži a žrali mu ji pred xichtem to bylo snad to nejnechutnější co jsem kdy videl) fakt bizardní, nemilosrdný horor který vám má spíš zvednout žaludek než vyděsit ale obojí to pusobí stejne. Já Wrong turn mám hodně rád a tohle se mi libilo! Three finger, one eye a Saw tooth.. PARÁDNÍ PSYCHOPATI. A taky skvělej spád! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zmena prostredia Wrong Turnu prospela, rovnako ako aj nápad s prequelovým poňatím. Vzhľadom k tomu, ako režisér Declan O'Brien, majúci na konte vskutku otrasné filmové tituly, dohubil už tretie pokračovanie Wrong Turnu som mal ku štvorke minimálne očakávania, tie sa však nakoniec nepotvrdili a z môjho pohľadu to bolo uspokojivé. ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ještě teď mě mrazí, jak stvůry vykuchávají mladé lidi a u toho se depresivně, hloupě smějí.. Být v kůži jedním z "normálních" lidí v tom hrozném, strašidelném blázinci tak se poseru. Jen, jak bych zjistil, jakou měla ta budova historii tak mizím...aaa. Film asi průměrný, ale mě rozhodně nezklamal, ba naopak.. O proti wrong turn 2, ne trojce, ta se mi líbila příjemné překvapení.. Když to porovnám s nevratným osudem, ve kterém se všechno opakuje a už mě tam nemůže nic překvapit a ani taky nepřekvapí, tomu tady tak není a jsem pro další díl(y):-)) 60% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tragédie. Koukat má cenu jen na úvodní desetiminutovku před titulky, kde je i nejpůsobivější scéna známá z trailerů, a pak na úplně poslední minutu. Vše mezi tím je vyplněno zoufalým balastem bez špetky atmosféry, hrůzy, humoru nebo alespoň originálních zabití. Postavy jsou navíc ještě blbější, než je v rámci žánru obvyklé. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zdeformovaní kanibalističtí vidláci se z lesa přesunuli do sanatoria, což je trošku škoda, protože ta příroda k nim tak trochu patřila. Nicméně psychiatrické léčebny bývají obvykle zaplněné, takže jídla byl dostatek a po zkonzumování všech pacientů už nezbývalo než čekat na bandu dementních výletníků, kteří by se dali přidat do guláše. A to čekání bylo asi největším kámenem úrazu, protože bylo až neúměrně dlouhé. Nicméně když se trojice lidojedů pustila do řezničiny, bavil jsem se královsky a žasl nad jejich vynalézavostí. Fondy mě pobavily ze všeho nejvíc. Nevím, jestli to byl prequel nebo sequel či jestli se jednalo o nějakou větev rodu nimordů z předcházejících dílů, ale každopádně se mi to líbilo. 60% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Většina sněhu viditelná v tomto filmu byla skutečná. (ČSFD)
  • V úvodní sekvenci hrál valčík „Na modrém Dunaji“ orchestr v Londýně. (asxasx)

Reklama

Reklama