Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

SeBig 

všechny recenze uživatele

První díl se mi libil, druhý díl nadchnul, od třetího jsem si sérii Wrong Turn oblibil a tohle se mi libilo taky skvělé, perfektní vyvraždovačka, hnusný vraždy u kterých budete zavírat oči (u scény kdy mu odřezávaly kuži a žrali mu ji pred xichtem to bylo snad to nejnechutnější co jsem kdy videl) fakt bizardní, nemilosrdný horor který vám má spíš zvednout žaludek než vyděsit ale obojí to pusobí stejne. Já Wrong turn mám hodně rád a tohle se mi libilo! Three finger, one eye a Saw tooth.. PARÁDNÍ PSYCHOPATI. A taky skvělej spád! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sakra, můj chystaný komentář byl totožný s kolegou Peterem, takže musím jinak... Už z traileru jsem cítil nějakou boudu, a nebylo to jenom tím, že R-kový trailer vyzradil téměř všechna úmrtí. Vytratilo se napětí, kterou oplývala jednička, z dvojky zase chybí absolutní nadhled. Kdo však zůstává zachován, tak je režisér a scenárista O´Brian, jenž zpackal už minulou část, a to je ta největší chyba. I přes změnu prostředí (podobně neúspěšně jako poslední Cold Prey) je tak z dalšího Wrong Turn prázdná vyvražďovačka, která se vyžívá v zesměšňování kanibalů a digitální krvi. Když pominu těžkou demenci postav, tak jsou to právě horští mutanti, co dostali na prdel. Film z nich udělal chudáky, co se jenom chtějí nažrat, nic víc. Pochválit by šel snad jen úvodní bordel v sanatoriu za doprovodu Straussova valčíku a věčně nadržené lesbičky. Příště bych prosil o výměnu režiséra, ale teď je otázkou, jestli nějaké příště bude. EDIT: tak to "příště" bohužel bylo. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|55%| „Kanibalští hejkalové z lesa“ řádí tentokrát v nemocnici ! Asi je vtipně nazývám, ale hláška trestance z třetího dílu neměla chybu. ;) Prostě jsou to Kanibalští hejkalové z lesa ! Mě tahle série opravdu chytla. První tři díly, byly dobré, dvojka správně ujetá. Zde tu ujetou také máme, i když film je výrazně slabší než předchozí 3 díly. Úvod této čtyřky je naprosto parádní. Hejkalové se zmocní nemocnice a krásně krvavě zmasakrují personál. Poté se snímek začne trochu táhnout. Máme tu skupinku mladých lidí a bohužel mi moc nesedí. Postupem času je začnu nesnášet – jejich nelogické chování je opravdu k smíchu. Nejhorší je tu jedna scéna. Scéna kdy měly tři hejkaly nahnané v kleci a měli možnost je jednoduše zabít. Neudělali to. Proč proboha, když brutálně pozabíjeli jejich přátele? Po hororové stránce to moc dobře nepůsobí. I to prostředí v nemocnici není tak dobré jako v lese. Ale vyvražďovačky jsou tu dobré, o tom žádná. Finále už moc nezaujme. Takže oproti předchozím 3 filmům tu určitý pokles je. Přesto jsem se zabavil – na jedno shlédnutí to špatné nebylo. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem začal koukat, viděl první scénu a říkal si, co to proboha je za sračku. Pak jsem šel na pivo, v podnapilém stavu se vrátil z piva a film s očekáváním dokoukal. To, co jsem viděl, mi ale hnulo žlučí, ačkoliv chápu, že některým nadšencům pro brutální krvavý výplach udělá radost. Mně tyhle extrémní gore masová jatka spíš tak akorát zvedly žaludek, že jsem utopence a sedm piv málem vyhodil na podlahu. Nejchutnější pak byly scény, při kterých probíhá pitva za živa. Chutnější filmový zážitek člověk asi jen tak nezažije. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já se musím přiznat, že tento horor hodnotím, jako vůbec nejlepší, který jsem v poslední době viděl. Strach z těch potvůrek mít skutečně nejde. Film je však děsně vtipný. Potvůrky nám předvedly zvýšenou kreativitu při zabíjení a kromě klasického nožíku je zde možnost vidět také klasickou sekeru, ostnatý drát, ba dokonce vrták. Jednoho človíčka si vychutnají takovým způsobem, že se jedná skutečně o vysoce delikátní záležitost pro pravé gurmány. Příšerky se totiž naučily vařit a nejraději mají jídla z těch vůbec nejčerstvějších surovin, tudíž jednoho chlapíka postupně okrajují a okrajují a okrajovaly by ho i nadále, kdyby jedno z monster nedostalo chuť na játra, které samozřejmě konzumují výhradně s cibulkou. Vše si smaží v oleji a nechybí jim ani brambory a další doplňkové suroviny. Protože autoři vyznávají rovnost naprosto ve všech ohledech, tak aby se náhodou někoho nedotkli, tak ve filmu nechybí lesby, zástupce černé rasy a dokonce ani zástupce žluté rasy. Film má slušné tempo. Vraždičky na sebe nenechají dlouho čekat. Postavy se opět chovají jako banda debilů a na žádném z mobilů by jste signál opravdu nenašli. Dávám 3*. Kdyby byly bývaly masky více doladěné uvažoval bych i o 4*. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Jedná se o prequel prvních tří filmů. (asxasx)
  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)

Reklama

Reklama