Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí štvrtého dielu som musela zvýšiť hodnotenie dvojky na dve hviezdičky, nakoľko by to bolo nefér. Najväčší favorit, ktorý asi jediný iskril akou takou inteligenciou, sa svojej smrti dočkal pomerne rýchlo, čiže po jeho smrti mi tam žiaden človek hodný obdivu neostal, len samé sliepky, ktoré režisér asi nemal v láske lebo z nich spravil strašné hlupane. Najlepší herecký výkon asi podali traja znetvorený kanibali a môj najväčší obdiv má ten krpec blonďatý. Najlepší bol asi začiatok, i keď tá hudba počas "invázie" šialencov bola skôr divná...no a priestory sanatória boli fakt pekné, ale tie tento film nezachránili. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má společného jen název a zrůdy, jinak zase úplně něco jiného. Sám sebe se ptám, má cenu vůbec čekat něco jiného? Brutalitou, krví a nechutností se Wrong Turn vyznačuje a to jsem dostal. Lepší než trojka rozhodně je, ale první díl netrumfne. Pro mě naprosto stejná úroveň jako díl číslo dvě, tak že jsem docela spokojený... 6/10 = 60% ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek se opravdu vyvedl. Byl povedený, krvavě zábavný. No a pak přišli na řadu studenti, kteří zrovna moc rozumu jako vždy nepobrali, takže u určitých momentů jsem kroutil hlavou, ale že jsem podobný druh hororu delší dobu neviděl, tak jsem si to poměrně užil. Kdyby ke konci Amazonky strhly pytel dříve, než do něj začnou bodat, možná by to bylo ještě o něco lepší... ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Objektívne je toto podstatne lepší prequel než Wrong Turn 3. Úvod, ktorý sa odohrával pred 27 rokmi na psychiatrii bol síce zahraný horšie ako ochotnícke divadlo na hodovej zábave, ale potom začala nefalšovaná hororová jazda. Postupné gradovanie deja, napätie, atmosféra zimy, brutalita a narastanie zlosti na zdegenerovaných kanibalov. Veľký počet tínedžerov, uväznených snehovou metelicou v opustenom sanatóriu, sľuboval pomerne vysoký bodycount. Postavy študentov sa správali a vyjadrovali primerane prostrediu a situáciam. Príbeh sa vyvinul tak, že ostali iba dievčatá, preto som si oprávnene kládol otázku, ktorá z nich bude posledná preživšia (final girl)? Keby O´Brien nechal nažive jedinú černošku z bielych šudentov a navyše lesbu, musel by celý film štruktúrovať ako vážnu spoločenskú výpoveď, ale on nemá talent na to, aby vytvoril horor ako Friday the 13th alebo Halloween. Úplne mi však stačí zistenie, že som sa pri Wrong turn 4 dobre bavil. Téma o lesných retardoch má stále zlaté dno, ešte stále je nevyčerpaná, preto sa celkom teším na prípadné piate (voľné) pokračovanie... ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem začal koukat, viděl první scénu a říkal si, co to proboha je za sračku. Pak jsem šel na pivo, v podnapilém stavu se vrátil z piva a film s očekáváním dokoukal. To, co jsem viděl, mi ale hnulo žlučí, ačkoliv chápu, že některým nadšencům pro brutální krvavý výplach udělá radost. Mně tyhle extrémní gore masová jatka spíš tak akorát zvedly žaludek, že jsem utopence a sedm piv málem vyhodil na podlahu. Nejchutnější pak byly scény, při kterých probíhá pitva za živa. Chutnější filmový zážitek člověk asi jen tak nezažije. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Většina sněhu viditelná v tomto filmu byla skutečná. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy si kanibalové dělají fondue, je možné v pozadí zahlédnout procházejícího člena filmového štábu. (Chatterer)
  • Jedná se o prequel prvních tří filmů. (asxasx)

Reklama

Reklama