Reklama

Reklama

Recenze (14)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Lesbický muzikál (ešteže nie buzerantský), tak to tu ešte nebolo! Idea jedno-nočného príbehu celkom fajn, pätica hlavných postáv taktiež. Len škoda, že tých piesní v tom bolo pomenej, lebo tie čo boli sa mi vcelku pozdávali. Potenciál to malo isto aj tak väčší, ale čo už - na hranicu priemeru to určite napokon predsa len bolo. Keby sa s tým trošku viac ešte pohrali a ten zamotaný príbeh doplnili viac songami, tak by som bol určite štedrejší aj pri hviezdičkovaní. Takto je to len za 3*. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně strašně pitomý. Ono je to tak strašně pitomý, že ... že dávám za čtyři lesbičky. Teda hvězdičky. Za lesbičky:). Po dějové stránce se nad tím asi člověk nesmí moc zamýšlet, ale jako hudební fim (muzikál bych to snad ani nenazval) to překvapivě docela funguje. No a na holky, tak na ty se kouká zatraceně dobře. Děvčata jsou snad až na Lisu Reiffel, tu bych možná vyměnil:), prudce koukatelná, zvláště pak opravdu krásná Mandy Musgrave. A t. č. nakrátko střižené Michelle Lombardo kouká z očí ... já sám nevím co:). Pro lesby a chlapy asi dobrá podívaná, pro každého teda asi z trochu jiného důvodu, ale na tom zase až tak moc nesejde:). ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích hrdinky ze South of nowhere a Niki z L Wordu plus zatraceně sexy napodobenina Shane v podání Michelle Lombardo, ve vedlejších rolích třeba Tasha a Molly z L Wordu, tady prostě srdce každý holky, co ráda holky (ať už pravidelně, nebo aspoň sem tam) a každýho fanouška zmíněných seriálů, musí křičet radostí na kilometry. Celej film je prostě na co koukat, protože ty babizny jsou tak zatraceně šik, že člověk neví, kam s očima dřív a já se tam mezi nima ocitnout, klidně se nebráním ani pořádnýmu grupáči (snad jen s vyjímkou Lisy Rieffel). Děj by mohl stát za zarezlej padesátník, ale on je překvapivě děsně svižnej a zábavnej, takovým tím naivním způsobem, ale děsně to baví a já se furt přiblble usmívala nad tím, co se na té obrazovce zase děje. Klišovitý scénky z heteráckejch komedií tu dostávaj úplně novej rozměr, kterej vychází z toho, že se to tu prostě lesbí na každém rohu :) A do toho několik písniček, který se držej hesla, v jednoduchosti je krása, takže čísla nemaj šílenou choreografii, ani text o deseti kapitolách, ale na první poslech dokážou chytit za ušiska a nepustit, ikdyž je to de facto jen o tom, že si tu holky co chvíli broukaj o svejch pocitech jako by se nechumelilo. Celkově strašně jednoduchá oddychovka, která dokáže i přes svou naivitu bavit a vyplodit nejeden úsměv a mě tentokrát úsměv vyhodil do vzduchu i ten příšerně přeslazenej happyend. A ikdyž jsem to dojela v půl druhé ráno, hned jsem měla chuť na repete (a to už jsem si takhle 90 minutovej film tak o půl hoďky prodloužila, jak jsem si některý scénky musela přehrát hned znovu). Adele se se svou vážností může jít zahrabat, tyhle holky horkokrevný válej daleko víc. 90% ()

Anteia 

všechny recenze uživatele

Dafuq? Och, ach, né. Momentálně přemýšlím, jestli jsem totální neznalec filmu, a nebo soudím alespoň malinko objektivně, dala bych možná i tři hvězdy, ty si to snad zaslouží, dalo by se to v pohodě hodit do škatule průměr, ale mně se to fakticky na první shlédnutí nelíbilo, nelíbilo, nelíbilo a ani ta Kate French to nezlomila. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama