Reklama

Reklama

Smrt Bin Ládina

(TV film)
  • USA Death of Bin Laden, The

Obsahy(1)

Dokument ktorý opisuje priebeh akcie zabitia najznámejšieho teroristu na svete - Bin Ladina americkými vojakmi. Objasňuje niektoré otázky, zobrazuje priebeh boja, plánovanie akcie, identifikáciu tela a mnoho ďalšieho. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nechutná propaganda a vymývanie mozgov! Jediny dôvod prečo ho údajne zabili a hodili do mora nieje moslimsky zvyk, ale zabezpečenie, že pri súdeni by povedal fakty, ktore by boli diametrálne iné ako tvrdia a to by tej demagogii uškodilo - kto nežije sa nemôže predsa hájiť!!! No a aby som nezabudol v tom dokumente sa vykreslili úplne sami ako namysleni, arogantni imperialisti čo neakceptuju žiadne iné štáty a ich zákony a myslia si, že su najlepší, najvyspelejší a jediní civilizovaní na tejto planete. Dosť mi pripomínaju počínanie nacistov. My smieme všetko a všade, a ostatni šuchajte nohami. Najprv zabime a potom jednajme, alebo vyhlásme vojnu. Jedine anglicky - jeden narod, jeden jazyk!! Kto sa nepodroby toho vybombardujeme a nazveme ho teroristov čo je dostatočny dôvod a obhajoba pre naše činy! Dôvod 3. svetovej vojny nieje problém predvídať - USA a ich zahraničná politika!!! ()

Fearoth odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s většinou komentářů.. Je to jen další tah amerických PR agentur na úpravu mínění jejich obyvatel. Nestačí jim, že musí přisahat věrnost vlajce a věřit v boha, ale ještě musí věřit, že když se USA rozhodne utratit miliardy dolarů na zabití jedné postavičky, navíc za zády celého světa, tak je to pro dobrou věc a znamená to, že mají moc. Chudák člověk, který by byl na svůj národ pyšný za takové humusy co dělají po světě. Je prostě šílený, že někdo může vydat "dokument" který pospisujue a chvástá se tím jak dokázali zabít min 3 civilisty a jednoho možného "teroristu", jehož identitu posoutí podle toho, že je vyšší než nějaký americký voják a pak tělo raději navždy nechají zmizet, aby se v tom nikdo nemohl šťourat. Hnus! A co z toho vyplývá pro ostatní národy? Až nás jednou naštvete...můžete zmizet raz-dva a nikdo by se o tom nemusel dozvědět. Na co jsou tu "kromě plnění cílů korporací" organizace jako OSN, když si USA doletí kam chce svými "neviditelnými" vrtulníky a zabije koho chce...? ()

Reklama

venalce 

všechny recenze uživatele

Typická americká propaganda ve stylu: podívejte, jak jsou naši hoši ostří, náš prezident je machr nad machry, použili jsme tam nejvymakanější zbraně a vrtulníky, sice se to nepovedlo přesně podle plánu, ale vymysleli jsme plán B a ten proběhl bez nejmenší chybičky. Z toho kasání, ale běhá mráz po zádech, když čtete mezi řádky - skryté varování "nezahrávejte si s námi nebo s vámi zatočíme až se budete divit", bezostyšně se tu chlubí tím, že cílem mise byla od začátku poprava bez soudu, a vůbec celá mise bylo vpadnutí na území jiného státu bez jeho vědomí. Pro Ameriku zřejmě platí jiná pravidla, než pro zbytek světa. Dělají ze svých obyvatel i z celého světa hlupáky. Nejhorší na tom je to, že tu nepopisuji děj akčního filmu, ale dokument. Nevěřte tomu, že Usáma stál za útoky 11. září. To nebyl on, kdo poslal Dvojčata k zemi. Tenhle dokument je tu jen pro podporu celého toho smyšleného divadýlka. ()

whoof 

všechny recenze uživatele

9 let se chudák krčil v obýváku a čučel na telenovely, aby ho stejně nakonec dostali a hodili žralokům. Discovery mám rád, ale jestli toto někdo chce nazývat dokumentem tak je asi padlej na hlavu. Ono to ani nejde když jedinej material co máte k dispozici je jedna fotka z Operation roomu Bílého domu a několik bývalých členů Navy Seals, kteří nám popisují jak to zaručeně bylo. Vynechám svůj vlastní názor na to co si o tomhle vlastně myslím, protože to sem nepatří. Ale ani to nezmění nic na tom, že je to sračka ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Ameriko, styď se....po údajných 10 měsících příprav předvedeš takovou nechutnost. "Nejlepší mariňácké komando Ameriky" s nejlepším vybavením na světě ve 4 vrtulnících není schopné odzbrojit 1 kluka se zbraní, zajmout údajného živého B.L. a ještě při tom rozfláká "unikátní" vrtulník. Je to fraška a pak se ještě nakonec dohadují, koho že to vlastně hodili do moře. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama