Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Bratři jak se patří !! Výborný dokument o dvou velice inteligentních boxerech, kteří to už od malička neměli moc lehké! Ale vypracovali se a k tomu jim určitě hodně pomohl jejich fotík - disciplína! Mě osobně se jejich styl boxování líbí a vidět jak to řezali už za mlada je nářez! Kličko se rázem řadí mezi mé oblíbené dokumenty! Jinak by se nám do parlamentu taky hodil nějakej ten " Kličko " :) jo a Chuck Norris se snad nikde neztratí :D 95% ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Seriózně nudný (jako Kličkovci sami), zato objektivní dokument sester Kličkových - od jejich počátků na Ukrajině v Černobylu, přes analýzy jejich nejdůležitějších zápasů až do současnosti. Nejvíc pozornosti se samozřejmě věnuje památnému zápasu Vitaliho s Lennoxem Lewisem, kdy Lennox téměř rozpáral rukavicí Vitaliho levou půlku obličeje. Konečně jsme také mohli vidět a slyšet výpověď samotného doktora, který spravedlivě zápas ukončil ve prospěch Lewise, ačkoliv Vitali vedl u rozhodčích o 2 blbé body. Vitalimu hrozilo poškození tepen kolem oka a ránu mu lékař musel zašívat nadvakrát, nejdřív vnitřek 60 stehy a zvenku 120 stehy! Ještě někdo pochybuje, že šlo o neoprávněný ukončení zápasu? I kdyby fight pokračoval, Vitali by skončil buď s trvalými následky nebo na zemi, protože karta se stejně obrácela. Viz. Lewisův monstr zvedák na bradu Vitaliho v 6.kole. ()

Reklama

Pesosek 

všechny recenze uživatele

Kvalitně odvedená dokumentární práce o bratrech Klitschkových. Mapuje jejich život od narození, přes boxerské počátky až do současnosti. Dokument ukazuje jejich povahy, názory, sportovní a životní úspěchy i nezdary. Tak trošku glorifikuje duo bratrů, avšak po shlédnutí k nim musíte cítit určitý respekt. Od teď si už oba bratry nebudu plést. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Asi bez debat nejlepší dvojčata v boxu, který jen tak nikdo nepřekoná. Už dlouho patřej do mý špičky spolu s Alim, Tysonem, Holyfieldem, Loisem, Robinsonem, Marcianem, Maskem, de la Hoyou a spol. Chytlavej dokument s náhledem do historie i současnosti. Dokud tihle dva budou aktivní, mistrovský pásy se asi nikam nepřestěhujou. Otázka, kdy to začne diváky nudit. ()

Mayers 

všechny recenze uživatele

Dokument mapující kariéru dvou boxujících superukrajinců. Nedělá z nich bohy, poukazuje především na jejich prohry - a přesto k oběma bratrům budete po shlédnutí cítit velký respekt. Oba jsou velmi inteligentní a místo předzápasových řečí nechávají promluvit pěsti. A právě to je odlišuje od velkohubých amerických frajírků. Nechci se tu pouštět do rozborů, jestli mají v současnosti vůbec nějaké rovnocenné soupeře. Nejlepší by stejně bylo, kdyby si to rozdali v ringu oni dva. Jenže právě v tomhle dokumentu zjistíte, že k tomu nikdy nedojde. Skvělá práce. 90% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama