Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

aLCaP0Ne 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik Mike Tysona, som nikdy nemal bratov Klitschkovcov rád. Ten ich štýl boxu mi strašne znechutil ťažkú váhu a každý jeden ich zápas, až na zopár výnimiek bol nudný. No až v tomto takmer dvojhodinovom dokumente som naozaj pochopil, kto sú bratia Klitschokvci, že to všetko nie je len náhoda a, že museli prejsť naozaj trpými cestami aby sa dostali až na samotný vrchol a stali sa svetovými šampiónmi, klobúk dole. Dúfam, že sa im podarí odísť na vrchole, zaslúžia si to, no každopádne by som chcel vidieť súboj medzi nimi a to, že by to bol viac než box, je už teraz jasné.. 90% ()

Mayers 

všechny recenze uživatele

Dokument mapující kariéru dvou boxujících superukrajinců. Nedělá z nich bohy, poukazuje především na jejich prohry - a přesto k oběma bratrům budete po shlédnutí cítit velký respekt. Oba jsou velmi inteligentní a místo předzápasových řečí nechávají promluvit pěsti. A právě to je odlišuje od velkohubých amerických frajírků. Nechci se tu pouštět do rozborů, jestli mají v současnosti vůbec nějaké rovnocenné soupeře. Nejlepší by stejně bylo, kdyby si to rozdali v ringu oni dva. Jenže právě v tomhle dokumentu zjistíte, že k tomu nikdy nedojde. Skvělá práce. 90% ()

Reklama

jasse 

všechny recenze uživatele

Jsem divačka boxem absolutně nedotčená, ale podívat se na tenhle dokument mě přiměla skutečnost, že jeden z bratří Kličkových Vladimír před pár dny opět obhájil svůj titul v souboji s Pianetou. Dokument se mi moc líbil, o co v boxu vlastně jde, mi bylo jasně vysvětleno hned v úvodních minutách slovy rozhodčího před jedním zápasem. Pak už jsem jen sledovala osudy jedné rodiny z Ukrajiny a především sportovní příběh obou bratří Kličkových...I přes poměrně dlouhou stopáž jsem se nenudila a dozvěděla jsem se opět něco nového (především se mi moc líbilo, jak tihle bráchové odhalili a posléze vykopali toho kreténa Dona Kinga). - Když se ještě vrátím k tomu poslednímu zápasu Vladimíra s Pianetou, všimla jsem si, že ihned po závěru vytáhla Vitalijova manželka mobil a někomu volala. Ještě jsem si říkala, panebože, komu tak nutně potřebuje v takové chvíli telefonovat...dneska už to vím. Mamince Kličkové... :) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Moc prima životopisný film o dvou sympatických bratrech a nesympatickém boxu. To, co jsem viděla, je opravdu někdy na hraně života a ty rozmlácené obličeje toho byly dokladem. Nedivím se mamce, že její mateřský pud jí pomohl v jejím rozhodnutí nic nevidět, ale hlavně slyšet, že to přežili. Celá ta rodina na mě působila, že si prožili své a přes ideje té doby, která jim byla všude vnucovaná si udrželi kluci zdravý rozum. A Coca cola v USA pak s nimi zamávala, ten strašlivý kapitalistický svět..........ale mňam, to byl jeden z momentů, kdy jsem se musela smát. Myslím, že i Černobyl otevřel oči jejich taťkovi, když slyšel, co se říká v médiích, ale sám byl svědkem něčeho zcela odlišného a jsem přesvědčená, že nebýt vyboxovaných peněz, tak už kluci tátu nemají. Ale to se musí vidět. Jak nemám box ráda, tak tenhle film mně sednul. A kluky jsem si pletla každou chvíli, jak si byli podobní:-) ()

Colleague 

všechny recenze uživatele

Parádní dokument, který dokumentuje osudy jedněch z nejzajímavějších sportovců dneška. Neuvěřitelné, někdo sotva dokáže vystudovat, a pak někde zapadne, Vitali dokázal být nejlepší boxer na světě (se svým bratrem), získat doktorát z univerzity, dostat německé vyznamenání za úspěchy v politice a možná bude i kandidovat na prezidenta. Dokument sice neukazuje, jak to dokázal, moc se nevěnuje tréninkovým metodám, které ho k úspěchu dovedly, přesto je pohled do rodiny Klitchků velmi zajímavý. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama