Reklama

Reklama

13. komnata - Série 6 (2010) (série)


13. komnata Olgy Matuškové (S06E39)

(epizoda)

Obsahy(1)

Olgu Matuškovou zná většina lidí jako zpěvačku Blechovou, která si vzala Waldemara, ?aby vynikla, aby si splnila svoje ambice, aby se dostala do Ameriky??, jak se říkalo. Jen o tom, že to mohlo být také z velké lásky, se nikdy moc nemluvilo. Jaká skutečně Olga Matušková je? Jak nesla negativní postoj lidí? Pro koho bylo těžší emigrovat do USA a jaký byl život ve stínu slavného a všemi adorovaného partnera? Jak se změnil její život po jeho odchodu? To všechno poprvé poodhalí v 13. komnatě. Málokdo ví, že Olga původně chtěla studovat biologii. Milovala zvířata, byla stálou návštěvnicí ZOO a botanické zahrady v Liberci. Ke zpěvu se dostala spíše náhodou. Její starší bratr Toník Blecha byl zvukařem a zároveň hrál v amatérské kapele. Na biologickou fakultu se Olga nedostala, přihlásila se tedy na práva. V den, kdy se konaly přijímací zkoušky, byla zároveň pozvána na konkurz do pěveckého tria Krystalky. Obojí se stihnout nedalo. Vybrala si zpěv, studium šlo stranou.
Waldemara znala od čtrnácti let. Jezdil do Liberce koncertovat a bratr Toník je seznámil. Víc než muzika je ale sbližovala láska ke zvířatům. Dlouho byli jen přátelé, teprve po příchodu Olgy do Rokoka se stali partnery. Za lásku, která vydržela téměř čtyřicet let, platila řadou negativních reakcí. Nikdy se nebránila, nikomu nic nevymlouvala. Možná právě dnes je čas, aby ukázala, kdo vlastně doopravdy je. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

duklak2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani po dvou letech se Olga nedokázala vyrovnat se smrtí. Vím, mnohým to přijde divné, že píšu "ani po dvou.....", celkem se dá i pochopit, že se smrtí milovaného člověka se vyrovnat nikdy nedá, ale já z Olgy cítil trochu smutek, kterým se snažila překrýt radost. Moc dobře si určitě uvědomuje, jak ji Waldemar finančně zajistil. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama