Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Shit 

všechny recenze uživatele

Heather Graham naštěstí ví jak mě přinutit dát vyšší hodnocení než bych dal samotnýmu filmu a tak dávám průměr, ale jinak se jedná o dost tuctovou záležitost s takovým tim jasným zvratem, kterej naprosto a totálně bije do očí jak běloch v zimbabwe v chatrči. Ale Heather to prostě ošéfovala, takže na nižší hodnocení si musim nechat zajít huť ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný thriller, v němž alespoň mužskou část populace zaujme několikrát obnažená Heather Grahamová. Pravda, v jejím případě je na co se dívat, ale jinak je tenhle film dost velkým zklamáním. Celé je to natočeno jakoby bez zájmu a s vědomím, že to stejně skončí na videokazetách. Prostě nic moc. ()

Reklama

Violeta 

všechny recenze uživatele

Do poloviny 5*, od poloviny n u l a, tam už pro mě film nepokračoval. Od začátku jsem se skoro tetelila blahem - krásný, rajcovní vztah, zajímavá herecká dvojka, celé takové zááhadné - v čele s Nataschou McElhone to pro mě byla strašně zajímavá mozaika. Jenže. Pak si zřejmě některý z tvůrců dobře (nebo spíš zoufale špatně) ubalil. Zbytek byl tak smutný kino, že to odmítám brát jako regulérní a oficiální součást filmu. No nebojim se to napsat - urazilo mě to!! :) Vopruz! ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Divné soft porno tvářící se jako thriller. Postavy se chovají nelogicky a zároveň předvidatelně, což je dost ujetá kombinace. TAK ale pokud tvůrcům nešlo o kvality filmu, nýbrž o šukání, docela se to povedlo. Stručně shrnuto: Děj trapně průhledný a nudný, kamera televizně britsko amatérská, Joseph Fiennes přehnaně uhrančivě nudný, Grahamka žhavá a sexy, Grahamčiny kozy obstojné, drbačky živelně rajcovní. Podtrženo sečteno: Film na hovno a drbačky za pět hvězdiček. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý pokus o thriller sa snaží navodiť určitú mrazivú atmosféru ale režisérovi sa to zúfalo nedarí. Joseph Fiennes tu má hrať akože psychopata ale jeho dejová línia nie je vôbec rozvinutá a je skrátka nedotiahnutá. Všetko navyše završené záverom bez akéhokoľvek rozuzlenia. Ale o dej tu koniec koncov ani nejde. Hlavným ťahom sú predsa erotické scény a tých si tu divák užije do sýtosti. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V čase cca 0:10:33 má Alice (Heather Graham) odhalená ňadra. V následujícím záběru jsou ovšem ňadra zahalená. (PatrikP4)

Reklama

Reklama