Reklama

Reklama

Doktorka z Dixie

(seriál)
  • USA Hart of Dixie (více)
Trailer 1
USA, (2011–2015), 51 h 38 min (Minutáž: 40–41 min)

Tvůrci:

Leila Gerstein

Hrají:

Rachel Bilson, Wilson Bethel, Scott Porter, Jaime King, Laura Bell Bundy, Cress Williams, Tim Matheson, Kaitlyn Black, Brandi Burkhardt, McKaley Miller (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(76)

Zoe je mladá talentovaná lékařka, jejím snem je kardiochirurgie. Je ale tak zaujatá prací, že nedokáže vidět v pacientech lidi. Je si jistá, že dostane místo v nemocnici, ale šéf kliniky jí vytkne nedostatek citu. Podmínka pro získání místa je, že stráví rok jako praktická lékařka mezi lidmi. Zoe odjíždí do BlueBell, kde jí už čtyři roky nabízí místo místní lékař. Malé město je pro ni jako noční můra, ale zachrání život pacientce při porodu. Pak se dozvídá, že lékař, který si přál, aby po něm přebrala praxi, byl její otec. Rozhodne se zůstat a nevzdat se bez boje. (TV Nova)

(více)

Videa (58)

Trailer 1

Recenze (118)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Válka Severu proti Jihu neskončila v roce 1865. Na jihu totiž tahle vojna neskončila nikdy. V mixu mezi Doktorem z hor a Sweet home Alabama přichází Rachel Bilson, aby jako sofistikovaná Newyorčanka obrátila jižanské tradice vzhůru nohama. Střet civilizací, trocha krotké romantiky a něco málo ze zdravotnictví pro začátečníky. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Něco se mnou není v pořádku, po The Carrie Diaries jsem začal sledovat další romantický seriál určený spíše divákům něžnějšího pohlaví :) Ale tak jako v případě dříve uvedeného mě i na tomto zaujala hlavní postava, resp. herečka, jenž jí ztvárňuje. A Rachel Bilson (všeobecně známa jako Summer z teen seriálu O.C.) jen dokazuje, že by si ve svých už skoro Kristových letech zasloužila nějakou pořádnou filmovou roli. Ale zpátky k seriálu, nejsem zrovna fanouškem televizních sérií z lékařského prostředí, ty nejslavnější- Pohotovost, Nemocnice Chicago Hope a novější Chirurgové šly úplně mimo mě, a tak jediným pro mě zajímavým zůstává Dr.House, resp. jeho první tři řady. No doktorka Hartová má do nerudného Gregoryho opravdu hodně daleko (myšleno naturelem, ne kvalitou seriálu- no i když :)). Co mě na Hart of Dixie zaujalo na první pohled jsou úžasné exteriéry aneb po stoprvé jsem se přesvědčil o tom, že jih Spojených států je prostě svou atmosférou kouzelný. Navíc od takové doktorky bych si klidně nechal vyšetřit i prostatu (If you know, what I mean :)). Uvidíme, co další díly, ale začalo to víc než slibně. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pozitivem je ucast mnoha puvabnych zen. Namatkou Rosalie Ward, Eisa Davis, Kaitlyn Black, Mallory Moye, Brandi Burkhardt, Aynsley Bubbico atd. A hlavne Jaime King, ktera tomu kraluje (pozdrav Alexis T.). P.S.: v dalsich dilech se zacina objevovat naznak humoru, coz je prima. Takze nakonec menim hodnoceni o hvezdu vyse. Je to takova pohadka pro zensky. 3- ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

Poté, co mými guilty pleasure byly One Tree Hill a Gossip Girl, není divu, že další volba padla na Hart of Dixie. Seriál odehrávající se v malém městečku v Alabamě svým koloritem navíc připomíná hometown Gilmore Girls... Koncem první sezóny sice tvůrci zjistili, že herečce Rachel Bilson tu doktorku prostě nikdo nevěří, a ubylo jí tak scén z ordinace à la Dr. House, avšak i díky tomu je druhá řada ještě lepší než ta první. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Wau...konec 1. řady a jsem pořád stejně unešena jako při prvním díle. Nejen, že se mi seriál zamlouvá svým námětem a samozřejmě zpracováním, ale i sympatickými herci a jejich ještě sympatičtějšími postavami. Popravdě mi tam opravdu nevadí žádná postava, což je co říct. Pro mě nejlepší překvapení této seriálové sezóny. Popravdě ani nevím, co mě tak moc uchvátilo - Rachel Bilson? Neskutečně sexy Wilson Bethel v roli Wada? Trochu pozastavená doba v Bluebellu (ty šaty co nosí Lemon a její "přítelkyně")? Pohodový starosta Levon s jeho mazlíčkem krokodýlem? Nevím...asi všechno to a další, každopádně vím, že se nemůžu dočkat další řady. 7. 2. 2015: No už je tu 4. série a světe div se, ale pořád se nad tím bavím.. jasně, už to není tolik neokoukané a ztřeštěné jako při první sérii, ale pořád to v sobě má to kouzlo, díky němuž jsem si tento seriál zamilovala. No a hlavně ve 4. sérii přichází curling iron. Zasvěcení ví! Takže jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Ale řekla bych, že by to měla být poslední sezóna, jelikož upřímně, kdo chce vidět seriál po expresním a nečekaném doručené curling iron? ()

Galerie (603)

Zajímavosti (7)

  • Název seriálu si pohrává s příjmením hlavní postavy Zoe Hart (Rachel Bilson) a přezdívkou pro stát Alabama "Heart Of Dixie", neboli „srdce jihu“. (hellstruck)
  • Od roku 1950 v Alabamě platí zákon, že na každé licenci auta musí být napsána fráze "Heart Of Dixie" doplněná nakresleným srdíčkem. (hellstruck)

Reklama

Reklama