Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (459)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté sérii hvězdičku ubírám, protože už je to dost trapný a zdá se, že tvůrci prostě neví kam dál. -------Svěží seriál s obrovským množstvím vtipných vedlejších postav. Z holek je vtipnější Max akorát mě štve jak furt naznačuje že fetuje atd. a přitom se tak nechová a nikdy tam nic není. S blonckou se ale dobře doplňujou. Velké plus za to, že se to s přibývajícími díly stále zlepšuje. Han, Oleg a Stiflerova máma jsou super. Zato Earla moc nemusím. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál. Dvě úplně opačné dívky, které hází jednu hlášku za druhou. Jedna dilina a druhá drsňačka. Obě mají něco do sebe. Vážně vyšperkovaný styl tohoto celého. Baví mě úplně všechny postavy. Jen škoda, že je zatím pouze jedna série, kterou asi dokoukám co nevidět, jelikož je to opravdu nadupaný sitcom, který musím zařadit mezi ty TOP. - O.M.G. A navíc Jennifer Coolidge aka Stiflerova máma? Víc nabité už to být nemůže! ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tak se tu objevil další seriál, na který se dá dívat. Jak je známo, protiklady se přitahují a platí to i zde, kde je Max, která žije v baráku bez klimatizace nakupující oblečení v secondhandech a na druhé straně nafintěná Caroline, která pochází z vyšších vrstev a dbá na svůj zevnějšek. Tenhle seriál je plný dvojsmyslů, které jsou opravdu vtipné. Rozhodl jsem se zařadit ho do své desítky oblíbených seriálů, protože se u toho opravdu skvěle bavím. Dobrý výběr herců a úvodní znělka je taky parádní. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Max a Caroline jsou zcela rozdílné: jedna je chudá, druhá.. ehm už taky chudá, jedna prsatá a druhá se řídí svým srdcem (4. epizoda 2. série a soutěž o Krále dortíků aneb Dudy a dylina). Jako dvojka fungují ale naprosto dokonale: jedna vtip načne, druhá jej dokončí. A táhnou za jeden provaz. Takže jo, 2 Broke girls je seriál o dvou kámoškách, co jsou každá úplně jiná, ale vlastně obě jsou stejně praštěné, a proto mě tolik baví. Míň mě baví Sophie-Stiflerova matka, která je afektovaná až do nebe. Brr. Ať žije Max, Caroline (Earl, Han a Oleg) a jejich dortíky! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ale prečo nie? Kat Dennings je môj osobný favorit a asi jediná baba ktorej veľkej výstrih jednoducho zbožňujem. Za jej úsmev by som zabíjal a to že s nej spravili hláškovaciu primadonu je najväčšou devízou tohto seriálu. Ten sa rozbieha pomaly. Beth Behrs je neznesiteľne ukvákaná , ale nebyť roztomilých postavičiek Sofie, Olega a Hana bol by to podstatne väčší prúser. Vadí mi trocha že ako prevažná väčšina podobných seriálov je to len jedna variácia na tú istú tému - čím myslím sledovanie nejakého ciela - tu je to zarobenie peňazí , v How i met your mother - zase nájdenie dokonalej partnerky a tak ďalej. To spôsobuje, že film nepôsobí bezprostredne, čo ho radí do kategórie zábavných sitcomov na jedno použitie. Neviem si predstaviť že by som sa k seriálu vracal s rovnakou chuťou ako to robím v prípade Priateľov, alebo Big bang theory. Ale obhliadnúc od toho je tento mikrokozmos dobre napísaný a zahraný. Nie som si istý, či som pripravený na druhú sériu, ale čakal som podstatne väčší prúser, takže kto vie. 1.séria 60% ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Seriál byl v roce 2012 nominován na tři ceny Emmy, proměnil jednu nominaci. (peeteno78)

Reklama

Reklama