Reklama

Reklama

Relentless IV - Vykoupení

  • Česko Relentless IV - Vykupitel (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Detektiv Sam Dietz má novou spolupracovnici. Jessie Parreti je možná špatná řidička a někdy příliš ráda diskutuje, ale je inteligentní, atraktivní a dokáže udržet Sama při zemi. Společně začínají vyšetřovat vraždu, která později hluboce pozmění celý jejich pohled na život. Na předměstí Los Angeles byla mladá žena ubita k smrti během sexuálního styku. Její partner byl zjevně omráčen elektrickým šokem a ztratil vědomí, zatímco žena ležící na něm vykrvácela k smrti. Celý příběh se zdá přitažený za vlasy a není divu, že mu Jessie nevěří. Neexistuje žádný motiv ani podezřelý. Zatímco se Jessie upíná k představě, že nezvyklá sexuální poloha umožnila partnerovi zinscenovat tímto způsobem vraždu, má Dietz jednu otázku navíc. Jak vysvětlit přítomnost vonného oleje na ženině čele, rtech a...? (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie je mozno trochu prehnane, ale mna proste detektivky k smrti nudia a tuto som videl prakticky len z donutenia a aj tak som ju vo velkej miere pretacal. Nebavil ma uz ani sympatak Leo Rossi alebo sexica Famke Janssen, ktora tu je dost nudna. Ale uplne najhorsi v celej serii je zaporak. Trapny chuj. Fanusikovia Hallmarkovskych detektivok si mozno pridu na svoje (pre nich bude smerodajnejsi komentar od vegetola), ale ja som rad, ze uz mam tuto seriu za sebou. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Jakej debílek tohle dostal pod ruku? Vdyt je to strašný.. záporák místo aby byl surovej, tak je spíš syrovej, z Rossiho zoufalec co má problémy v rodině, která mu zbyla, furt se hádá se svoji rádoby vtipnou partačkou a balí Famké Džensn, která je nudná jak Kidman v Batmanovi. Paskvil na úrovni českých kriminálek dnešní doby. ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Druhý nejlepší díl série po jedničce. Konečně to má zase trochu atmosféru tajemna a vrah je slušnej magor. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ze všech čtyř dílů je tenhle nejhorší. A může za to hned několik věcí. 1) Režisér Oley Sassone není vyloženě špatný, ale místo razance, které měly předchozí díly, připomíná Relentless 4 takovou lepší rutinní detektivku pro ženské na Prima Cool. Což je ještě umocněno vztahem hlavního hrdiny a jeho dospívajícího syna. 2) Dietzova parťačka je neuvěřitelně užvaněná kráva, která mi strašně lezla na nervy, což ještě podporuje upištěný dabing Taťány Medvecké. 3) Hlavní záporák. Všechny díly téhle série se soustředily hlavně na postavy detektivů a zabijáci zůstávali jednorozměrnými figurkami. To, co je dělalo zajímavé byl až casting, který je vždy obsadil typově dobrým hercem, který jim dokázal vdechnout nějakou osobnost. Tady je vrah nevýrazný a není mu věnován až takový prostor, jaký by si zasloužil. Za pozornost stojí mladá Famke Janssenová, která se tu objeví v roli sexy psycholožky. Pak je tu ještě totálně zbytečná a jalová scéna, ve které hlavní hrdina upadne do klinické smrti a shledá se se svou mrtvou manželkou. Pod scénářem je stejně jako u druhého dílu podepsán Mark Sevi a asi i on sám věděl, že dvojka mu vyšla o moc líp. Na druhou stranu, nemůžu si pomoct, ale kdyby chtěli po těch 20 letech natočit pátý díl, vůbec bych se nebránil:) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama