Reklama

Reklama

Zombie Undead

  • Austrálie Zombie Undead
Velká Británie, 2010, 79 min

Obsahy(1)

Mladá Sarah se snaží zachránit otce, ale když dorazí do nemocnice, která je přeplněná podobnými případy, tak ztratí vědomí. Když se probere a narazí na zřízence ústavu, zjišťuje, že se mezitím situace razantně změnila! Všude po chodbách se plíží smrt, nákaza se rozšířila a zdravé lidi změnila v krvelačné zombie, které chtějí svoji potravu. Je jen na Sarah, zda bude bojovat, nebo to vzdá... (Rodriguez)

(více)

Recenze (5)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...áno , zombie a ešte ako bonus je aj undead ( lepší názov už ani nemohol byť ) . Nechápem , kde sa tie....vybublinkované talenty rodia a hlavne , kde berú tú energiu , ktorú si následne dočerpávajú z divákov. U niektorých snímkov je očividné , že sa snažia upútať aspoň " talent scouting " ale divákov by nemali obchádzať. Aj na IMDb to funguje podobne ako na CSFD ( tam sa často pridávajú firemné hodnotenia , tu vymodlené bodíky ). Ale s takým pripečeným názvom a takto nasnímaným " xcelobyzombie " snímkom to Rhys nevyškrabe , lebo priniesol niečo , čo bolo už dávno vyhodené , len sa to zabudlo spáliť. Bez emócií , bez nápadu tmavo čierny priemer , ktorý osloví len tvorcov. Z UK som takúto vysypávku nečakala. Mimoriadne zhovievavá 2ka. P.S. Hádam si nečakal(a) , že ti popíśem obsah. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

V poslední době nějak nemůžu narazit na pořádnej horor....ať dělám co dělám, pořád jedu naprázdno. Stejně tak je prázdný i tento snímek, kdy se celou dobu pohybujeme po nemocničních chodbách s nemrtvými.....jednou kravkou, která neví jak z kola ven a né a né chcípnout! 10% ()

Reklama

Doomer 

všechny recenze uživatele

Pomalý zombie jsou v roce 2014 už docela nudní a to i přestože se objevují naprosto nesmyslně za lidmi a evidentně koordinují své útoky :-) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Špatný střih, hrozné masky a herecké výkony, které nedokážou vylíčit atmosféru filmu, spolu s hloupými dialogy a dějem, který nepřinese nic nového a trošku vykrádá již osvědčené díla jako 28 Days Later a snaží se o stejnou hutnou atmosféru, která končí absolutně bez efektu. Jediné pozitivum je přijatelná hudba. 15 % ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sarah přijede se svým otcem, který děsivě krvácí, do nemocnice, kde je ale podobně postižených osob desítky. Z toho vyčerpání Sarah omdlí, a když se probere, je nemocnice prázdná. Tedy skoro prázdná - po chodbách se šourají krvežíznivé zombie, se kterými není radno přijít do styku. Naštěstí Sarah brzy potká Jaye, a společně, s případně dalšími přeživšími, se mohou pokusit z nemocnice dostat... Kdybych podobných filmů v poslední době (letech) neviděl desítky, tak by mi možná i tento film přišel zajímavý. Ale bohužel, po takových Resident Evilech, 28 dní poté, a dalších působí tento příspěvek k žánru hodně unyle a jakoby bez nápadu (možná se autoři vyčerpali vymýšlením názvu, který je, pokud se nad tím člověk zamyslí, docela směšný - mohou být Zombie dead? Nebo jen Undead?). Každopádně, hrdinové filmu (kterých se po čase objeví zhruba osm) pobíhají sem a tam (nahoru, dolu), mají velice logické nápady (co kdyby můj otec ještě žil, skočím se tam podívat a nebo počkej tady na mne, hned se vrátím). Jediné co by šlo s přivřenými očima označit za trošičku nápadité byl závěr filmu, ale možná to jen tak na mně působí proti zbytku filmu. Dvě hvězdičky jen proto, že tento žánr mám fakt rád, jinak by to bylo s bídou na jednu.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama