Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh amerického agenta, který má za každou cenu v Sofii vypátrat vraha, který zabil několik zločinců. Agent se zamiluje do tanečnice, pohybuje se ve společnosti diplomatů v nejrůznějších místních barech, navštíví psychology, zatímco se snaží splnit svůj úkol. Podaří se mu zjistit kdo je vrah, a podaří se mu ho zlikvidovat? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o najzbytocnejsi film aky som za posledne roky videl. Ako tak sa da chapat, ze Florentine prijal ponuku pokial si chcel odychnut od nonstop peckovych bitiek ake nam doprial v minulych filmoch. Pokial sa ale rozhodol natocit tento film, lebo nam chcel dokazat, ze vie viac ako len natocit ako sa dvaja chlapy biju v supercool spomalenych zaberoch, tak neuspel. Aj ked vinu az tak nedavam reziserovi ako ultrastupidnemu scenaru. Po technickej stranke to vyzera dobre. Dokonca aj z okukaneho Bulharska dokazal vydolovat par peknych zaberov. Ani herci nehraju natolko zle, aby mi to trhalo žili. Problem je, ze zapletka je podaná ultranezazivne a vlastne ma vobec nezaujimala. Uz v polovici som sa nevedel dockat konca a preto som film uz len doklikal. Jednotlive sceny este ako tak funguju ale ako celok je to neznesitelne nudne peklo u ktoreho som mal pocit, ze sa zastavil cas. Film u ktoreho fakt neviem pre koho je urceny. Nefunguje to ako thriller ani ako drama a kvôli jednej tuctovej akcnej scene sa to neda povazovat ani za akcny fillm. 2/10. ()

Unr3aI odpad!

všechny recenze uživatele

Tak stupidny film ako tento som nevidel ani nepamatam, nabuduce budem pozerat radsej von oknom. Zlhavy dej, totalne o nicom, polku filmu rozhovory u cvokara, horibilne vsuvky z pamate zenskej, ktora bola vlastne dobra ale sem tam si vyrazila zastrielat na zloduchov a ako bonus totalne nesymapticka az miestami protivna. (7%) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 2/10 Akce 4/10/// PLUS: jak se k tomuto filmu upsali Slater, Sutherland a Spall je mi záhadou, ale jsou tu a kdo je má rád, tak se na tento film možná právě kvůli nim podívá, byl jsem zvědav na to v čem je tento film tak špatný, že má tak nízké hodnocení, odpověď je následující MÍNUS: budou SPOILERY-postava kterou hraje Slater je v příběhu úplně zbytečná, jeho stále návštěvy v klubu kde se zamiluje do tanečnice, která je vlastně hlavní vražedkyně, setká se tam se svým starám přítelem (Spall), který "ovládá" právě zmíněnou vražedkyni a donáší své informace šéfovi (Sutherland), který vlastně za tím vším stojí a vydává rozkazy, krom toho "záporáci" které nájemná vražedkyně likviduje jsou vám úplně ukradení a v příběhu nemají žádnou váhu, jsou to jen cíle, nic víc, akce působí směšně, protivnici si nabíhají na kulky jako ovce na porážku./// Shrnutí: Není to největší průšvih co jsem viděl. Dá se to dokoukat, přesto, že to nedává moc smysl a vše co se děje je takové nějaké zbytečné, nikdo nemá moc co hrát. Dějištěm je Sofie a to čistě proto že náklady na natáčení v Bulharsku si může režisér zaplatit z kapesného. Každopádně takto nízké hodnocení si film zaslouží./// Celkem 34%/// ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není tak zlé, jak tu všichni píšou. Jde o naprosto v pohodě koukatelný film, s mizerným scénářem a předvídatelným dějem. Herci sympatičtí, režisér Florentine je v akčních scénách ve svém živlu a všechno to docela odsýpá. Bohužel scenáristé si s dějovými zvraty příliš poradit nedovedli a Sofie tak působí jako kombinace akčního filmu, levného televizního thrilleru a špatného dramatu. Jde o po všech stránkách průměrný film, na který divák do druhého dne zapomene. Pokud ale člověk hledá něco nenáročného na večer, dá se pořídit i hůř. 50% ()

alienemo odpad!

všechny recenze uživatele

Ako sa tomu hovorí? Konské lajno gigantických rozmerov. Natrafil som na to náhodou v telke. Popis znel sľubne, Florentine vie točiť slušné béčka, tak som to pozeral. Už keď som videl Slatera bliklo mi varovné svetlo. Ale keďže pár jeho filmov dosiahlo znesiteľné béčko, a ukázal sa aj Sutherland, tak som to riskol. Nevyplatilo sa. Slaterovi robi gardedámu škaredá pornstar, dej neexistuje, akcia otrasná, dialogy nemajú zmysel. Škoda času. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Pri odstrelení druhého cieľa si je možné všimnúť, že Pomstiteľ si pred výstrelom upravoval na puške vzdialenosť, ale pri pohľade cez zameriavač je vzdialenosť stále na nule. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama