Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh amerického agenta, který má za každou cenu v Sofii vypátrat vraha, který zabil několik zločinců. Agent se zamiluje do tanečnice, pohybuje se ve společnosti diplomatů v nejrůznějších místních barech, navštíví psychology, zatímco se snaží splnit svůj úkol. Podaří se mu zjistit kdo je vrah, a podaří se mu ho zlikvidovat? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Unr3aI odpad!

všechny recenze uživatele

Tak stupidny film ako tento som nevidel ani nepamatam, nabuduce budem pozerat radsej von oknom. Zlhavy dej, totalne o nicom, polku filmu rozhovory u cvokara, horibilne vsuvky z pamate zenskej, ktora bola vlastne dobra ale sem tam si vyrazila zastrielat na zloduchov a ako bonus totalne nesymapticka az miestami protivna. (7%) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení zní lákavě, leč moc toho nepředvedou. Obsahově to také pokulhává. Málem jsem to vypnul. CITÁT - Jste jediněčný...... Moc se mi to nelíbilo, a jediným opravdu velkým lákadlem je Elika Portnoy. Její proměny jsou dokonalé a vždy zůstane krásnou a pohlednou. Slyšet jí zpívat a vidět ji tančit, to stojí alespoň za jedno puštění tohoto příběhu. Připočtu celkem dobrou hudbu a dávám 40%. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o najzbytocnejsi film aky som za posledne roky videl. Ako tak sa da chapat, ze Florentine prijal ponuku pokial si chcel odychnut od nonstop peckovych bitiek ake nam doprial v minulych filmoch. Pokial sa ale rozhodol natocit tento film, lebo nam chcel dokazat, ze vie viac ako len natocit ako sa dvaja chlapy biju v supercool spomalenych zaberoch, tak neuspel. Aj ked vinu az tak nedavam reziserovi ako ultrastupidnemu scenaru. Po technickej stranke to vyzera dobre. Dokonca aj z okukaneho Bulharska dokazal vydolovat par peknych zaberov. Ani herci nehraju natolko zle, aby mi to trhalo žili. Problem je, ze zapletka je podaná ultranezazivne a vlastne ma vobec nezaujimala. Uz v polovici som sa nevedel dockat konca a preto som film uz len doklikal. Jednotlive sceny este ako tak funguju ale ako celok je to neznesitelne nudne peklo u ktoreho som mal pocit, ze sa zastavil cas. Film u ktoreho fakt neviem pre koho je urceny. Nefunguje to ako thriller ani ako drama a kvôli jednej tuctovej akcnej scene sa to neda povazovat ani za akcny fillm. 2/10. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to asi takhle: Slejtr se objevil a něco říkal. Nějaká odporná, ale fuckt odporná, prkenná bloncka má trauma. Opět se objevil Slejtr a něco říkal. Nějaká bruneta odpráskla pár Bulharů tak, že je střelila do ramene a oni okamžitě zemřeli. Odporná bloncka má zase trauma. Neuvěříte, ale znovu se překvapivě objevil Slejtr a něco říkal nějakým Bulharům. Nevím, jestli to bylo k ději nebo jen tak mlel. Bruneta odpráskla dalšího Bulhara a jeho psa. Bulhara střelila zase do ramene a ten namístě skapal. Pes nevím. Slejtr se náhle objevil u Šadrlenda a něco si povídali. Zřejmě to bylo něco zajímavého, ale smysl to moc nedávalo. Znovu odporná bloncka a její trauma. Slejtr se objevil na poli, něco tam očumoval a opět něco povídal. Něco o teroristech. A právě v tu chvíli mi došla trpělivost, zamumlal jsem něco o tom, že se na to, kurva, nedá dívat, klikl pravým na adresář Assassin's bullet, vyhledal odstranit a klikl levým. A raději jsem to ještě pro jistotu vyvajpoval, aby se to už nikdy znovu neobjevilo. Bylo to tuším v čase 42:28. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není tak zlé, jak tu všichni píšou. Jde o naprosto v pohodě koukatelný film, s mizerným scénářem a předvídatelným dějem. Herci sympatičtí, režisér Florentine je v akčních scénách ve svém živlu a všechno to docela odsýpá. Bohužel scenáristé si s dějovými zvraty příliš poradit nedovedli a Sofie tak působí jako kombinace akčního filmu, levného televizního thrilleru a špatného dramatu. Jde o po všech stránkách průměrný film, na který divák do druhého dne zapomene. Pokud ale člověk hledá něco nenáročného na večer, dá se pořídit i hůř. 50% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Pri odstrelení druhého cieľa si je možné všimnúť, že Pomstiteľ si pred výstrelom upravoval na puške vzdialenosť, ale pri pohľade cez zameriavač je vzdialenosť stále na nule. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama