Reklama

Reklama

Chalo Dilli

  • Indie Chalo Delhi (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kariéristka Mihika rozděluje lidi na dvě skupiny – na neúspěšné a na vítěze. Cestou domů z Bombaje do Dillí zmešká let a setká se tak s Manu Guptou, obchodníkem z Dillí. Manu je vše, co Mihika není – hlučný, hrubý, protivný, neurvalý. Není to však žádný idiot. Naopak je velmi chytrý. A osud (a scénář) chce, aby se Mihika dostala do situace, kdy ona a Manu musí zůstat pohromadě po zbytek cesty do Dillí. V roli tanečnice zde účinkuje slavná herečka a tanečnice českého původu, Yaana Gupta! (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Recenze (3)

Folpa 

všechny recenze uživatele

V Indii moc nejedu ale tento film se mi moc líbil. Lara je krásná ženská a film sám o sobě je vtipný. Viděno v letadle ze Šanghaje do Frankfurtu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sejdou se spolu náhodně na cestách dámička a křupan a, kupodivu, po nějakých peripetiích si padnou do noty. Sympatické je, že to film nepojal romanticky a ty peripetie, kterým musí na úmorné cestě do Dillí čelit, jsou nepřehnané, většinou se dá věřit, že tohle se cestovatelům po indickém venkově může stát. Lara Dutta zahrála štítivou dámu z vyšší společnosti výstižně, charakter postavy Vinaye Pathaka mě rozčiloval občasnou nechutností a přílišným křupanstvím. Ten moment, kdy dáma prozře, byl trochu moc náhlý. Pointa celé situace se sice dala odhadnout, ale do příběhu ladila. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Svieži filmík, vybočenie z klasiky, ale milé a zaujímavé s prekvapením v podobe Akshaya na záver, škoda, že nemal viac priestoru. Zaujímavý, pekný, pučný síce takmer bez tančekov, keď pominiem vilnú Lailu. Ale naozaj stojí za pozretie. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama