Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

S takýmto obsadením vytvoriť tento béčkový brak, musel byť asi dosť náročný výkon! Navyše si neviem predstaviť nič viac amerického (budhistka, žid, lesbička, latinoameričania a nadržaný alkoholik s kamošom kňazom) Všetky postavy neustále vzájomne jedna druhú klamali a hneď v zápätí si všetko odpustili... Amerika musí byť dokonalá krajina, kde má každý pre druhých obrovské pochopenie, vládne tam láska a tolerancia, bla bla bláááááááá ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zbytečný komediální kýč kupící klišé na klišé. Prostě svatba, kde najednou praskne spousta věcí najednou. Asi až moc velká spousta. Vtipu film příliš nepobral, z hlášek si nepamatuji jedinou. Nejspíš proto, že tam nic takového nebylo. Celé to drží nad hlavou silná herecká sestava, v níž se obejvují jak veterání v čele s Robertem de Nirem, tak nastupující generace s Amandou Seyfried či Topherem Gracem. Částečně potěšila i Katherine Heigl ve vážnější rovině, která jí docela sedla a podle mě by se už mohla oprostit od výlučně komediálního zařazení. 30% ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Klasická americká vztahová fraška na úrovni jedné velké rodiny na pozadí svatby.. Něčemu jsem se zasmála, na můj v kus místy dost vulgární, ale nijak obzvlášť neurazilo.. Potěšil výběr herců, který tomu dodal ten pravý "prázdninový" šmak - Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Robin Williams, Amanda Seyfried a Katherine Heigl.. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení je velice pěkné, bohužel film až tak ne. Čekal bych, že to bude zábavnější. Každý tam spal s každým, nehledě na rodinu. Nemůže mít děti, ale je těhotná. Je panic, ale brání se sestřičkám který se o něj skoro perou, ale nakonec je velice ochotný na to skočit s nevlastním sestrou. Amanda mohla dostat víc prostoru, ale to bych chtěl asi moc. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velmi slušně obsazená komedie, které pomáhá hlavně to obsazení. Z De Nira se na stará kolena klube velmi zábavný komik. Katherine Heigl předvedla dosud nejlepší výkon, co jsem od ní viděl. A to hraje jen vedlejší roli. Konečně není tak přímočará, sevřená v předepsaných mantinelech (a taky jí to tady hrozně moc sluší). A i mladší ansábl se snaží. Příběhově je to taková klasika, která vygraduje až v cimrmanovskou sodomu gomoru (ale nějak to skončit muselo a i tak mi to přišlo vcelku sympatické, myslím si, že fyzickou stránku lásky lidé zbytečně přeceňují). Přišlo mi to zábavné a v nejednom případě humorné. Taková velmi příjemná jednohubka. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)
  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)

Reklama

Reklama