Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně, mě tenhle seriál hodně překvapil. Jediné mínus je, že mě to postupně přestává bavit. První půlka první série byla skvělá, pak se to trochu zhoršilo, ale pokaždé se aspoň trochu pobavím a nepřemýšlím o tom, že bych to přestala sledovat. Navíc je to pravděpodobně první film/seriál, kde mi nevadí Zooey Deschanel, což je co říct, ta její postava je sice až moc praštěná, ale celkem jsem si jí oblíbila. Na Nicka ale nikdo nemá. 4* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Učitelky nebývají tak hezké a milé jakou je Zooey Deschanel. Z těch, které učily mě, mám při letmé vzpomínce na ně osypky. A jen vyjímečně se stane, že se nastěhují ke třem svobodným mužům. Spolu s Jess se k nim "nakvartýruje" i její kamarádka z dětství a vznikne tak pětiúhelník ve kterém není nouze o propírání sexuálních témat, řešení problematických (milostných) vztahů a také trapasy. Tahákem je již zmíněná Zooey Deschanel, která to táhne, což se o ostatních až tak s jistotou tvrdit nedá. Její herecký projev výrazně rozbourává náběh do hrozícího kolovrátkového stereotypu. Námět mohl být originálnější, protože o vztahy přátelících se mladých lidí není v seriálech zrovna nouze, ale s jeho zpracováním si tvůrci dali práci, aby to nepodlehlo ohraným schématům. Na jednotivých epizodách se podíleli zkušení režiséři a přinejmenším Jake Kasdan a Peyton Reed patří k těm renomovanějším. Z mého pohledu se tenhle seriál nedá sledovat epizodu po epizodě, ale k mému překvapení to není ani nijak uřvaně afektovaný seriál jakým američané dokážou u televizních obrazovek otrávit. Zkusit pár dílů by seriáloví závisláci určitě měli. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

Vironey 

všechny recenze uživatele

Po příliš nevydařeném a zoufale nevtipném pilotu mi přišel druhý díl podstatně lepší. Nicméně na můj vkus je to stále příliš křečovité a seriál celkově sází na Zooeynu ujetost, která mi až tak sympatická není. Těm, kdož holdují ujetému a mírně trapnému humoru, se to jistě zalíbí. Za mě 65% a víc dílů asi vidět nechci. EDIT 10.10. Dala jsem šanci ještě třetímu dílu a litovala jsem. Opravdu děs, nevtipný a křečovitý děs. 45% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

New Girl je takovým dárkem pro všechny fanoušky Zooey Deschanel a zároveň logickým vyústěním její dosavadní kariéry. Žádná jiná herečka neumí zahrát střelenou, roztomilou a sexy holku od vedle tak přirozeně jako ona. Rozjezd seriálu je skutečně trošku rozpačitý, ale Damon Wayans naštěstí rychle zmizí ze scény (bohužel se na čas vrátí) a jeho náhradník přirozeně zapadne do party. Schmidt, židovská variace na Barneyho, si svoje uhraje s přehledem a životní nula Nick se zase rychle stala mým vzorem. Druhá série začne konečně pořádně tlačit na vztahovou notu, která společně s filmovým lookem (nejde o klasický studiový sitcom ve třech místnostech) posouvá New Girl blízko komediální elitě. Čtvrtá řada bohužel ukazuje, že seriál má svůj strop, ale zároveň potvrzuje slušnou vyrovnanost epizod. 1. - 4. série: 70%, 5. - 7. série: 60%. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, který pobaví! Zooey Deschanel mi ze začátku moc neseděla, ale postupem času jsem si jí vážně oblíbila. I pánské osazenstvo je naprosto výborné a každý je tak jiný, že vlastně nechybí nic. Vtipu je zde dost, stejně jako akce, napětí i sexuálních narážek. Po delší době seriál, který na sebe přitáhl mou pozornost na 100%. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)

Související novinky

Reklama

Reklama