Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

kingik 

všechny recenze uživatele

Učitelky nebývají tak hezké a milé jakou je Zooey Deschanel. Z těch, které učily mě, mám při letmé vzpomínce na ně osypky. A jen vyjímečně se stane, že se nastěhují ke třem svobodným mužům. Spolu s Jess se k nim "nakvartýruje" i její kamarádka z dětství a vznikne tak pětiúhelník ve kterém není nouze o propírání sexuálních témat, řešení problematických (milostných) vztahů a také trapasy. Tahákem je již zmíněná Zooey Deschanel, která to táhne, což se o ostatních až tak s jistotou tvrdit nedá. Její herecký projev výrazně rozbourává náběh do hrozícího kolovrátkového stereotypu. Námět mohl být originálnější, protože o vztahy přátelících se mladých lidí není v seriálech zrovna nouze, ale s jeho zpracováním si tvůrci dali práci, aby to nepodlehlo ohraným schématům. Na jednotivých epizodách se podíleli zkušení režiséři a přinejmenším Jake Kasdan a Peyton Reed patří k těm renomovanějším. Z mého pohledu se tenhle seriál nedá sledovat epizodu po epizodě, ale k mému překvapení to není ani nijak uřvaně afektovaný seriál jakým američané dokážou u televizních obrazovek otrávit. Zkusit pár dílů by seriáloví závisláci určitě měli. Mé hodnocení: 60% ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Adorkable! Hlásali nespočetné plagáty po celom NYC. Poddala som sa reklame, žiaľ, zatiaľ nie som rovnakého názoru ako promotéri. Zooey mi je veľmi nesympatická ako osoba, postava je divná ale chcem ju vidieť sa vyvíjať. IMHO New Girl rovnako ako Glee u mňa stroskotáva na bezútešnom postrádaní normálnych charakterov a utápajú sa v snahe o rozmanitosť, výstrednosť, aby sa len zapáčili čo najširšej vrstve amerického publika. No 30 min. je tak krátko, že som schopná ich na oddych venovať aj do budúcna. Som zvedavá, čo prinesie sľúbený Justin Long. ()

Reklama

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako takový propadák. Zatím jsem se u každého dílu nasmál dvakrát víc, než u nových epizod TBBT nebo HIMYM, takže jsem prozatím spokojený. Uvidíme, jak se seriál bude vyvíjet dál. ::: Tak po celé první sérii jsem spokojený ještě mnohem víc a nemůžu se dočkat série další. Parádní náhrada za upadající HIMYM. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Nuda. Jednu sérii jsem jakž takž zvládla, ale stačilo mi to a pochybuju, že se k seriálu někdy vrátím. Je to plné nevtipných vtipů a trapných zápletek. Postava Zoey Deschanel mi vůbec nesedla; její věčné prozpěvování, divné nápady a chování ve stylu "jsem pořád roztomile mimo" se prostě nedá snášet moc dlouho. A ta úvodní znělka - co to sakra je? ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po čtyřech sériích] Tak moc by Holka chtěla přebrat žezlo po vyšeptalém a odcházejícím HIMYM. Ale Zooey není novátorská ani v úvodních epizodách - nebudeme si nic nalhávat, sitcom je z 95 % o její postavě. Jenom odškrtáváte sitcomová klišé - to očividné, za jak dlouho se protagonisté ústřední party začnou párovat, vám neprozradím (ale čtěte mezi řádky). Na jakoukoliv narativní originalitu se rezignuje od počátku ale to hlavní - chemie přátel je těžko uvěřitelná, stereotypní, nevtipná a velmi slabá. Alespoň, že pár známých obličejů Zooey dotáhla z vyšší ligy či okolních seriálů, ale na druhou stranu o to více právě tato osvěžující camea vyčnívají nad nevýraznou partou. Nedokáži si vybavit jedinou epizodu, která by se z těch 94 jakkoliv zaryla do paměti. Jako příloha k všednodenní večeři možná seriál sedne a není problém ho dokoukat, ale neměli bychom mít trochu vyšší ambice? 50 % ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama