Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Magniel 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi tento seriál přišel lehce nadprůměrný, postavy na tolik ujeté, že jsem nechápal, jak je možné, že ho chce někdo sledovat. Ale Zooey mě donutila si to pustit. A teď během třetí série se těším na každý další díl, co kdo opět vyvede :) Parádní skupinka lidí. A někdy si chci zahrát tu jejich chlastací hru!!! :) ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutočne úbohý seriál. Ako vždy je dobré dávať podobným kravinám nádej, lebo majú schopnosť sa postupne rozbiehať. Ale tuná je to každou časťou viac a viac úbohé a trápne. Postavy sa samé zabíjajú, dokonca aj ten suchý humor utiekol niekam do iného podobne trápneho seriálu. Príbeh je debilný a zaujímavý bol tak len v prvej sérií. Zbytočne som sa nechala zvábiť štatistikami čsfd. ()

Reklama

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál mě příjemně překvapil. Je to bomba. :) První díl sice byl slabší, ale ty následující to skvěle nahradily. Ze začátku se mi sice zdála hlavní představitelka děsně trapná, ale nakonec se docela uklidnila, takže jí mám ráda. Klučičí trojka je úžasná, skvěle se jimi bavím. Nejradši mám Nicka, protože to je největší blázen a rozesmívá mě nejvíc. Začínám koukat na druhou sérii, takže se moc těším, co bude dál. Konečně zase jeden super vtipný seriál. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně, mě tenhle seriál hodně překvapil. Jediné mínus je, že mě to postupně přestává bavit. První půlka první série byla skvělá, pak se to trochu zhoršilo, ale pokaždé se aspoň trochu pobavím a nepřemýšlím o tom, že bych to přestala sledovat. Navíc je to pravděpodobně první film/seriál, kde mi nevadí Zooey Deschanel, což je co říct, ta její postava je sice až moc praštěná, ale celkem jsem si jí oblíbila. Na Nicka ale nikdo nemá. 4* ()

Botič 

všechny recenze uživatele

(Po třech dílech) Velké zklamání, v kterém Zooey Deschanel předvádí podobný výkon jako v Lemře líné a skouknutí dalších dílů by mohlo mít fatální následky v podobně amnézie zasahující mozkové centrum v oblasti s nápisem (500) Days of Summer. UPDATE: New Girl dostala druhou šanci a od pátého dílu to všechno šlape jako hodinka. JUCHU! Nejšílenější banda brázdící televizní vody. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)

Související novinky

Reklama

Reklama