Reklama

Reklama

Karak

všechny plakáty
Malajsie, 2011, 90 min

Obsahy(1)

Čtyři studenti se vracejí z Kaula Lumpuru zpět do Kuantanu. Uvíznou ale v dopravní zácpě a vypadá to, že nestihnou dopolední přednášky. Proto sjedou z hlavní silnice a vydají se po staré, skoro nepoužívané cestě. Míří přímo do Pekan Karak, kde na ně čeká síla, mocnější než kterékoli jiné zlo na světě. (Rainey13)

Recenze (2)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jáj proč snažili se a nechybělo tomu málo aby to byl povedený hororek v podstatě to bylo takové slabší no začátek se mi hodně líbil ale od doby kdy zaparkovaly do domu už ne, už to na své kráse hodně začalo klesat. Naši duchové mohly byt podstatě o něco děsivější než pouze lítající na lanech. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budem milosrdný, pretože s horormi z Malajzie mám bohaté skúsenosti, a za dlhé predlhé roky som videl len jeden jediný, ktorý by za niečo stál, a to je kurva málo! Tento je určite jeden z tých lepších. Študenti verzus duchovia - to je síce klasický, otrepaný námet, ale aspoň to nie je religiózny moslimský shit, ktorý pripomína viac telenovelu ako horor. Len tým dlhým vlasom sa nie a nie vyhnúť, našťastie to nestálo len na tom. Digitálne príšerky síce nevydesia, ale na mäsožravú „banshee“, príp. lietajúcu starenku sa pozerá dobre - po dlhej dobe aspoň minimálna inovácia a krok vpred. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu vypovídá o skutečné 60 km dlouhé dálnici E8, jež spojuje Kuala Lumpur s městem Karak. Ta má pověst strašidelného místa a mnoho lidí hlásilo policii, že na ni spatřilo duchy a upíry. (Raztubyl)

Reklama

Reklama