Reklama

Reklama

Awakening

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 2010, 32 min

Obsahy(1)

The Zeitgeist Movement Slovensko prináša slovenské titulky dokumentárneho filmu The Awakening. Pozrime sa na svet novými očami, na problémy, ktorým čelíme. Zistime, kvôli čomu existujú a ako ich skutočne raz a navždy vyriešiť. (whack)

Recenze (2)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě tohle všechno a mnohem víc nastínila série dokumentů Zeitgeist. Opakování je matka moudrosti, ale ve společnosti zdejšího uspávače hadů a vůbec všeho živého mi to vůbec nesedlo a potenciál kohokoli oslovit je téměř nulový. Každý kdo viděl některý z dokumentů Zeitgeist a kouká na svět kolem sebe trošku obezřetněji, tak tomu tohle 32 minutové, až se mi chce napsat, amatérské video nemá naprosto co říct. Takhle se prostě videa, která mají touhu někomu změnit pohled na svět, či promluvit do duše, nedělají. Forma je opravdu hnusná. Mělo by to být mnohem údernější. 32 minut povídání stejným tónem hlasu doplněných o pár obrázků, přičemž není ani nastíněno žádné řešení problému a jsou k dispozici pouze dva odkazy, kde ho lze najít. Z mého pohledu se jedná o naprosto zbytečný počin a budu muset svým odpadem trošku rozházet současných nepochopitelných 93 %. Vidím tu spíše kontraproduktivní efekt. Noví potenciální bojovníci za lepší svět budou převážně odrazeni. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

The Venus Project ponúka alternatívne riešenia ohľadom zmeny ekonomických štruktúr. Je dobré poznať svoje možnosti, hlavne ak ich už tak veľa nemáme. Pozrite si tento dokument, má to svoj zmysel, získate nový úhol pohľadu a ak aj nezmeníte názor, tak si aspoň rozšírite obzory. ()

Reklama

Reklama