Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmiletá dívka Amy je v noci unesena. Matka Sarah (Teri Polo) žádá o pomoc muže s nadpřirozenými silami, který tvrdí, že viděl její dceru živou. Velitel policie (Dermot Mulroney), který je strýcem oběti, pověří případem veteránského policistu z policejní stanice v Anchorage. Starý inspektor ve výslužbě John Koski (Jon Voight) spolupracuje s médiem (Julian Morris), které má podivné vize. Oba hledají ztracené dítě. (cezero)

(více)

Recenze (2)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Dobrý nadpřirozený thriller, který bude v očích diváků srážet především to, že není moc originální. Jinak ale není moc na co si stěžovat. Příběh je sice ohraný, ale jinak slušně funguje. Herci jsou velmi dobří a především Jon Voight je v roli zatvrzelýho poldy před penzí výbornej. Co ovšem potěší nejvíc, je řemeslná stránka. Film má výbornou kameru, skvělou hudbu a daří se mu poměrně úspěšně budovat temnou a stísněnou atmosféru, která je v pohodě srovnatelná třeba s Insomnií. Jasně, kdo bude chtít, tak na tomhle filmu najde mraky chyb. To ale nic nemění nic na faktu, že v dnešní době, kdy se natáčí tolik levnýho digitálnícho braku, je tenhle film víc než solidní. 70% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelnej thriller se slušnou atmosférou kterej si zakládá hlavně na minimalistickým zpracování a tak film funguje hlavně v rovině zvědavosti kdy si divák pokládá otázku co se sakra stalo? Konečná pointa je celkem solidní i když nějaký nadpřirozený vysvětlení se tu nekoná. Každopádně palec nahoru vegetolovi.mp za titulky (díky tomu, že mě jako duch svatý osvítil jsem měl možnost i sledovat film kterému jsem rozuměl buď zdráv!) Celkově to vidím na lehký nadprůměr. Nijak výjimečný film, ale určitě ne zlý.55% ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama