Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jakožto milovník perverzních a zvrácených prasečinek jsem se na tohle dílo docela těšil, ovšem nakonec odcházím s dosti rozporuplnými pocity a mé „libido“ rozhodně uspokojeno nebylo. Viděl jsem už mnohem ale mnohem lepší a úchylnější kousky…Úvodní příběh asi moc po chuti nebude hlavně věřícím. Manželský pár byl pěkně úchylný a měli opravdu zvláštní choutky. Atmosféra se tu ovšem zrovna moc neprojevila, nebudu-li počítat zvrat v závěru a krvavé orgie homelessáků. Přece jenom bych však očekával o něco více brutality, nebo detailnější záběry znásilňování, no tak velkou odvahu tvůrce neměl a divák pomyslně ostrouhá. I tak však musím ocenit vizuální stránku, která nebyla vůbec špatná...Druhá povídka byla jasně nejslabší z celé trilogie a to nejen svým obsahem, ale i co se perverzní stránky týče a o nějaké hororové podívané si můžeme nechat zdát. Spíše to byl scifi nesmysl s nepovedeným nacistickým experimentem a velkým pérem. Hlavní hrdinka mi moc sympatická nebyla, erotiky tu taky moc nebylo, drogy nežeru a své ledviny mám rád – proto si občas slušně zachlastám. Popravdě mě více zaujali ty záblesky, když se hrdinka někoho dotkla a viděla, co dělal, než to její rádoby prcání s klienty a zhoršování psychického stavu. Prostě jsem se u toho moc nebavil a dost těžko bych hledal vůbec nějaká pozitiva...Třetí příběh byl jasně ze všech nejzajímavější, nechutný, perverzní a odporný zároveň. Kočička byla vcelku pěkná, nicméně ty její zvrhlé hrátky bych rozhodně absolvovat nechtěl. Ten její maník byl oproti tomu (ne)pěkně pošahaný a ani se moc nedivím, že chodila prcat jinde. Byla jen velká škoda, že se jeho tvůrce rovněž moc neodvázal a neukázal ten hromadný psí grupáč. I když pravda, nevím, jestli bych ho chtěl doopravdy vidět. I tak však šlo o nejlepší povídku...Mám rád nejrůznější perverzní, úchylné a morbidní prasečinky, ale tohle byl jen takový „vyluhovaný odvárek“. Průměrné ohodnocení tomu dám, ale musel jsem urputně rozvíjet svou zvrácenou představivost, abych si ty tři příběhy alespoň trochu užil…Slabých 50%. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Paráda. U tohohle snímku jsem blahem mlaskal. První povídka pojednává o tom, že muž se ženou jsou bohatí a využívají lidí ke svým perverzním hrátkám. To se jim nakonec vymstí a parádně narazí na něco co ani ve svých nejtemnějších snech neočekávali. Druhá povídka svým pojetím dová nejvíce otázek, na které se nedovíte odpovědi. Atmosféra je silná a parádně špinavé vizuály. I přes své malé mouchy je přesto povedená. Třetí povídka je parádní psychárna. Žije spolu pár, kde chlap je doslova otrok a ženská ta mrcha co si s ním dělá totálně co chce a její styl je takový, že bych jí zakroutil krkem během pěti minut. Chlap si s tím nakonec poradí po svém a překvapí jí tím "nejhorším" co by mohla očekávat. // Jako celek to funguje parádně a splňuje svůj úkol. Jen tak dále.70% ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Malá 3dílná antologie na téma obsese natočená za mrzký peníz, zato s velkým srdcem. První dvě povídky nestojí za řeč, ale pak to přijde. Simona Rumleyho okamžitě nakoukat, protože to, co předvedl v posledním segmentu (Bitch), je žánrový vrchol roku 2011. Od Requiem za sen jsem neviděl podobně silné finále s tak drtivým dopadem a perfektně zvolenou hudbou. Za málo peněz hodně muziky. Jedna z věcí, na které budu v souvislosti s letošním filmovým rokem nejvíce vzpomínat. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Prvním příběhem jsem byl vcelku zklamán. Začalo to vcelku slibně a skončilo to tak pitomě, že jsem si přál, aby další příběhy byly lepší. - * Druhý příběh naštěstí mé přání vyslyšel a já se radoval nad vcelku zajímavým dějem. Jen ty herecké výkony trochu kulhaly, ale závěr to nadšení tímto příběhem zachránil. - **** Třetí příběh mě upřímně celou dobu nudil. Stejně jako v prvním příběhu beru, že lidi mají své úchylky, ale podání mě moc nevzalo. Jsem ale upřímně rád, že filmy dokoukávám do konce, jelikož poslední 1/3 příběhu byla dobrá a samotný závěr už čistě, dá se říci, logický. - *** Celkově mě ale mrzí, že příběhy byly po kamerové a režijní stránce trochu odfláknuté. Myslím, že se z druhého a třetího příběhu dalo vytěžit daleko více. Škoda. Takto pro mě slabý průměr. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

DŮM A DOMOV - CITÁT - Každej jsme jinej a někteří prostě mají jiný vkus........... Co vše se dá dělat jménem Ježíše Krista? No, někdy se ta hranice překročí moc rychle a není návratu zpět. Čekal jsem, co z toho vyleze a byl jsem překvapen. Škoda jen, že to zpracování není tak kvalitní, jak by horor vyžadoval. CITÁT - Tak si s tou čubičkou pohraj.......... NÁDOBÍČKO MUTANTŮ - CITÁT - Ten člověk visí ve vzduchu a chce umřít............ Druhý příběh je trochu horší než ten první a má mnoho vad. Ta nejdůležitější je délka a zbytečné prodlužování některými dialogy a záběry. Konec je klišé a čekaný. CITÁT - Mám chuť na sex, jako bych byla hladová.......... MRCHA - CITÁT - Do mého šuplíku se spodním prádlem se nechčije!!!!!......... Rozhodně nejlepší příběh a nejperverznější z těch tří. Jen škoda, že kameraman nevymyslel nic pořádnýho, s kamerou divně cukal a barvy okolí jsou také divné. To šedomodré pozadí se mi nelíbilo. Jako celek je to tak na 50% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)

Reklama

Reklama