Reklama

Reklama

Kovbojky a andělé

  • USA Cowgirls n' Angels (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ida, kurážná rebelka, sní o tom, že jednoho dne najde svého otce, jezdce rodea. Její matka jí léta tajila jeho pravou totožnost. Když se Ida vydá na místní rodeo, seznámí se s týmem jezkyň rodea, který si říká Sweethearts (Zlatíčka). Vede je kovkojská legenda Terence Parker. Terence brzy zjistí, že Ida je vnučka jeho kamaráda, který zemřel před mnoha lety a rozhodne se jí pomoci. A tak se Ida přidá k jezdkyním a vyrazí s nimi na rodeo turné po západě. Doufá, že po cestě najde svého otce, ale objeví mnohem víc, včetně lásky ke koním, jež dá jejímu životu nový směr. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

hygienik 

všechny recenze uživatele

-Hledala jsem tátu, ale dopadlo to mnohem líp. Našla jsem sama sebe.- Aneb promo video pre turistov: VISIT THE USA! Máme dobré ródeo, uvedomelých starcov, citlivých cowboyov a ako bonus aj cowboyky! Teraz vážne, tento film je Amerika ako trám v dobrom aj v zlom. Dá sa to vnímať ako gýč (a verte, že je!!!), ale ono to má v sebe aj klasické americké hodnoty, ktoré vás občas nútia použiť kapesník. Iste, že to bolo prehnané a bolo tam zbytočne veľa dejových digresií. Ale úprimne, všetci vieme, čo sa skrýva pod definíciou americký rodinný film, a presne to aj uvidíte. Takže IQ odložte na bok a smelo si to pozrite. Bolo to jednoducho citlivé a pekné. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný megakýč, který je ovšem v kontextu amerického jihu ještě snesitelný, ač je to skutečně hraniční. Rodinné hodnoty, přirozená morálka, religiozita, extrémní patriotismus a rekonstruovaný obraz kovbojky jako svébytné entity v příběhu o hledání sebe sama. Paradoxně mi, jako člověku co se v prvé řadě zajímá o dějiny a kulturu USA, nejvíc vadil herecký výkon představitelky hlavní dětské role (Bailee Madison), jež mě skutečně svým přehráváním iritovala. Kdo má rád jižanskou tématiku, country a obecně nenáročnou televizní zábavu, ten patrně uražen nebude. 4/10! ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama